Home Zanimljivosti U CRIKVENICI KRŠ I LOM ZBOG ALEKSANDRINE TRUDNOĆE: Filip Car preduzeo drastične...

U CRIKVENICI KRŠ I LOM ZBOG ALEKSANDRINE TRUDNOĆE: Filip Car preduzeo drastične mere – Sprema se za dolazak bebe…

1615
0
Filip Car,
Filip Car,

Sve objavio na društvenim mrežama…

Aleksandra Nikolić podelila je srećne vesti, da će ona i Filip Car uskoro postati roditelji. Nedavno su njih dvoje raskinuli, a Aleksandri je sada najbitnije da trudnoća protekne u najboljem redu.

– Istina je, jesam trudna i nosim devojčicu. To je trenutno ceo moj svet. Apsolutno me niko i ništa više ne interesuje sem nje. Trenutno razmišljam o tome kako da opremim bebinu sobicu i to je sve što u ovom trenutku mogu da kažem. Molim vas za razumevanje i privatnost – rekla je emotivna Nikolićeva.

Car je odmah preduzeo drastične mere i počeo je sa renoviranjem kuće u Crikvenici. On je snimio kako napreduju radovi u porodičnom domu.

Instagram,
Instagram,

Odmah su krenula nagađanja da je počeo sa sređivanjem bebine sobe.

Podsećamo, povodom Aleksandrine trudnoće se oglasio i Car putem lajv uključenja na Tiktoku.

– Istina je da je Aleks tudna. Nismo to uspeli da sačuvamo od medija i od javnosti. Znao sam da će to uticati i da će je stresirati iako nije u stanju kada joj treba stres i problemi. Nažalost, možda sam i ja krivac što sam dozvolio da mnogi ljudi budu deo mog života i onda na taj način dozvolio da mi i dalje stvaraju probleme. Ali ne bih voelo da mnogo dajem na važnosti tome – započeo Filip.

– Novinarima i televizijskim kućama se obraćam i kažem im da neću davati nikakav intervju. Fokusiran sam samo na ono što se meni desilo a ovo je nešto prelepo. Pravilo se iz ljubavi. Šta god da bude sa mnom i sa Aleksandrom, nije bitno. Ona će zauvek da ostane deo mog života. Do aprila se moram fokusirati da mnoge stvari završim jer mi je ovo promenilo život. Šta god da vi misilite o meni, dušebrižnici, mene zabole – ističe Car.

Ubrzo je usledilo još jedno Filipovo besno obraćanje:

– Stop! Tek će ih sada biti, ali odmah unapred da im kažem, nikome više ne dajem reklamu, pogotovo ne besplatno i ono što oni žele – napisao je on.

– Zvezde iz paštete, šatro mangupi i hejteri. Dosta sam vam punio džepove i bio vam duševna hrana. Nosio sam vas na svojim leđima, gradite sebe od sada na nekom drugom mestu – poručio je Car.

Instagram,
Instagram,

Mnogi su protumačili da je ovu poruku uputio Maji Marinković koja je objavila njihove privatne prepiske.

Previous articlePREKINUTA EMISIJA DALILE DRAGOJEVIĆ: Svi su čekali reakciju na trudnoću Aleksandre Nikolić…
Next article“VARAO JE ALEKSANDRU DOK JU JE NJEGOVA SESTRA TEŠILA”: Filip Car opet pozvao Maju nakon što je saznao za trudnoću…