Home Zanimljivosti NOVI ŽESTOK OBRAČUN: Milena Kačavenda ponovo izgovorila teške reči i pretnje… (VIDEO)

NOVI ŽESTOK OBRAČUN: Milena Kačavenda ponovo izgovorila teške reči i pretnje… (VIDEO)

1495
0
Milena Kacavenda,
Milena Kacavenda,

Nema mira na imanju u Šimanovcima…

Voditeljka “Pinka” Ivana Šopić je ušla u “Elitu” da bi postavljala pitanja gledalaca zadrugarima.

– Kako ti komentarišeš odnos Aneli i Milene? – pitala je voditeljka Bojanu.

– Meni je sve fejk. I sa njene i sa njene strane mi je sve fejk. Čim sam videla da prave zajedno pitu sve mi je bilo jasno.

– Ne možeš da praviš ni pitu, ni pasulj, ni sarme ni ništa sa onim koga si vređala najstrašnije i on je vređao tebe – rekla je Bojana.

– Mislim da Bojana jedina može Milenu Kačavendu da izbaci iz takta. Jedina proradi kad je Bojana žacne. Nadam se da njihov sukob neće preći neku granicu, mislim da neće ali biće ovde još mnogo žestokih rasprava – ubacio se Nikola Lakić.

– Kada ideš napadom na mene dobićeš napad u kontri. Istina je da između nas dve može ozbiljan problem da se desi. Možeš da imaš lični stav da sam ovde došla da lažem naciju, ali preko stola da mi naskačeš na mene ne možeš. Na pogrešnu ženu si se nameračila – rekla je Milena.

– Ne primećujem je u kući, ne interesuje me žena. Uvek ću ustati da kažem šta mislim. Znaš kako, kad neko može fizički da nasrne na Uroša meni je sve jasno. Loš je čovek, spletkari, priča 45 minuta ne kaže ništa, napada uvek slabije od sebe – rekla je Bojana.

– Ti si rekla da ćeš ovde u rijalitiju da raskrinkaš sve i da pokažeš pravo lice svakoga. Sa takvim stavom ne možeš da mafijaš, a pogotovo ne meni. Meni uopšte nije problem da se diskvalifikujem zbog tebe – završila je Milena.

Kompletnu raspravu pogledajte na snimku ispod: