Home Zanimljivosti “MATORA ULIČARKA I SELJANČURA”: Ivan Marinković opleo po Zorici Marković bez milosti...

“MATORA ULIČARKA I SELJANČURA”: Ivan Marinković opleo po Zorici Marković bez milosti – Progovorio o tužbi… (VIDEO)

576
0
Ivan Marinkovic, Zorica Markovic,
Ivan Marinkovic, Zorica Markovic,

Uzvraća udarac…

Voditeljka, Ivana Stojanović, je u emisiji “Sa Ivanom”, ugostila Ivana Marinkovića i Jelenu Ilić Marinković.

Oni su pred kamerama otkrili koliko su novca zaradili na svadbi, po čemu će pamtiti taj dan, a zatim su prokomentarisali aktuelna dešavanja u “Eliti”.

Ivan je otkrio da li su mu ćerka Lena i sin Željko nedostajali na venčanju. Dotakao se i odnosa sa Zoricom Marković i tužbom koja mu je nedavo stigla od pevačice.

– Šta se dešava sa sudskim procesom sa Zoricom Marković? – pitala je voditeljka.

– Nema sudskog procesa, ona mene nije tužiila, već otišla i prijavila me u policiju. Ona je otišla u policijsku stanicu i prijavila to, a ja sam dovio poziv na koji sam se uredni javio, dao izjavu. – rekao je Marinković

– Otišao je pre nego što je i dobio poziv. Ona je već na televiziji ispričala kako ima zabranu prilaska. – dodala je Jelena.

– Zabrana prilaska se dobija ako postoji osnovana sumnja za nešto… – rekao je Ivan

– Muka mi je kad to čujem, prestanite da opterećujete sudstvo svojim budalaštinama. Ona više nije znala šta će od sebe. došla je do toga da se tužaka sa ljudima iz rijalitija. – rekla je Jelena

– Ona je uličarka, oštrokondža matora i seljančura. Za nju mogu da kažem da jedini pravi loš čovek kog sam upoznao u rijalitiju. – rekao je Ivan.

– Nisam tražio kontra-tužbu, dao sam svoje viđenje stvari. Tražio sam zabranu prilaska od nje. – zaključio je Marinković.

Pogledajte prilog: