Home Zanimljivosti “STVORENA SI DA PEREŠ WC”: Asmin brutalno izvređao Sandru – Dao jasne...

“STVORENA SI DA PEREŠ WC”: Asmin brutalno izvređao Sandru – Dao jasne upute za totalno uništenje Aneli…

5485
0
Asmin Durdzic, Sandra Resic,
Asmin Durdzic, Sandra Resic,

Nema dlake na jeziku…

Asmin Durdžić u centru je pažnje javnosti već neko vreme kako zbog ljubavnog odnosa sa Stanijom Dobrojević, tako i zbog konflikata koje već dugo ima sa Aneli Ahmić i Sandrom Rešić.

Ovih dana na tapetu njegovog profila na platformi Instagram čini se da se Sandra konstantno nalazi.

Sada su osvanule brojne necenzurisane slike iz njene prošlosti pre nego što je izgubila na kilaži, ali isto tako, Dundžić joj je napisao pesmu koju je nazvao “O Rešićka Rešićka”.

Sadržaj pesme je spoj uvreda na njen račun i u istoj je spomenuo jednu od učesnica “Elite” sa kojom je Rešićeva ranije imala intimnu scenu.

O Rešićka Rešićka

– Matora ti gurnula jezik svoj

– Jer te neće nijedan dečko

– Da li je do kreštavog glasa

– Ili možda do pingvinskog stasa

– Zato nemoj mnogo da s*reš

– Jer stvorena si da zahode pereš – glasio je tekst koji je Asmin objavio uz sliku Jovane Tomić Matore i Sandre Rešić kako se ljube.

Instagram,
Instagram,

Usledile su i objave u kojima spominje brak o kom se pričalo da ima sa Aneli, gde javno poziva novinare da sa rijaliti zvezdom “Elite” obave razgovor i postave joj konkretna pitanja koja je naveo na slici.

– Znam da je priča da sam venčan Anelom bila jako bitna za njen ulazak i sad za opstanak! Moj otac je svojim nekim babama septembra 2020. na sliku iz 2017! Ja sam Aneli upoznao juna 2020! Molim Novinare da je danas pitaju otkad je ona navodno venčana mnome! Da i to dokažemo i čujemo lično iz Anelinih usta! 2) Molim novinare da pitaju otkud joj 2 prstena. 3) Kako je moguće da još uvek nema papir od venčanja na kom stoji i iznos koji joj moram isplatiti ako je ostavim? Već mesec dana vrtite istu priču u krug, a nemate niedan dokaz da sam bio venčan i prisiljavate me da objavljujem stvari koje nisu za javnost! – napisao je Durdžić na svom Instagram soriju.

Instagram,
Instagram,

Asmin je imao objave ovog tipa na svojoj društvenoj platformi dovoljno puta do sada da bude potpuno jasno da se odnos sa Sandrom i Aneli nikada neće promeniti i da će zauvek biti zasnovan na mržnji, međutim, takmičarke se povodom ovih objava nisu mnogo oglašavale.