Home Zanimljivosti “UPRAŽNJAVA FETIŠE”: Marko Đedović surovo i nikad žešće opleo po Ani Ćurčić...

“UPRAŽNJAVA FETIŠE”: Marko Đedović surovo i nikad žešće opleo po Ani Ćurčić – Ukućani zanemeli… (VIDEO)

1710
0
Marko Dedovic, Ana Curcic,
Marko Dedovic, Ana Curcic,

Bez milosti…

Bila je emisija “Pitanja novinara” gde su pripadnici sedme sile imali priliku da prorešetaju učesnike “Elite” i pitaju ih mnoge pikanterije koje zanimaju javnost.

Darko Tanasijević je podigao Marka Đedovića i postavio mu pitanje u vezi sa angažovanjem Ane Ćurčić po pitanju žrtava na**lja.

– Đedoviću, kako komentarišeš ove hipotetičke tužbe i ono što si već čuo u sredu – da si ženski petko?

– Ma daj, molim te, nek tuži mamu svoju što je takva kakva jeste, pre bi tu tužbu dobila, nego ovu preko mene. Ne znam šta da ti kažem za žvalavu…Ne znam da li je demantovala sve ono što smo izgovorili, verovatno će da tuži za neke skrinšotove. Zabole me du*e što će da tuži, ali me zanima da li je nečim demantovala svedoke koji su čuli i audio snimke na kojima ona kao žrtva nasilja govori da joj nije čudno što je neko nekome pucao pored glave. – rekao je Đedović.

– Kako komentarišeš što je Ana Ćurčić pre nekoliko dana zvanično pokrenula onlajn platformu koja nosi naziv “Zajedno sa Anom” za podršku ženama žrtvama nasilja? – pitao je Tanasijević

– Ona se i dalje sprda sa žrtvama nasilja. Ja ne znam da li postoje udruženja da toj ženi stanu na put i da prestane da se sprda sa ljudima koji trpe nasilje i ženama koje su stvarno pretrpele tako nešto. Ja ne znam da li postoji iko normalan ko će to podržati i kliknuti na te budalaštine. Ko će od nje savet da traži, vidi na šta liči, ljude deli na ženski petko, a onda se žali što je ovi drugi tuku. Jedni su ženski petko, a drugi ovi s kojima upražnjava fetiše šamaranja tokom s**sa. Da li postoji neko normalan da joj zabrani da to radi i ismeva te ljude. – zaključio je Đedović.

Potom je Marko nastavio temu u vezi s Acom Bulićem i dešavanjima nakon što je Ćurčićeva izašla iz “Zadruge”.

Detaljnije pogledajte u videu: