Home Zanimljivosti KUNE I PROKLINJE: Aneli saznala informaciju spolja i pobesnela – Spomenula Staniju...

KUNE I PROKLINJE: Aneli saznala informaciju spolja i pobesnela – Spomenula Staniju i muža… (VIDEO)

1452
0
Aneli Ahmic, Stanija Dobrojevic, Asmin Durdzic,
Aneli Ahmic, Stanija Dobrojevic, Asmin Durdzic,

Nije mogla telefon da ostavi u ormaru…

Rijaliti se toliko ustalio da svi već znaju da je podrška koju zadrugari ostavljaju napolju podjednako važna koliko i njihovo učešće.

Jer, veoma je bitno da postoji neko od poverenja da im uređuje naloge na društvenim mrežama i na taj način ih brane od javnosti, koja, kao što isto dobro znamo, ne mora nužno da bude naklonjena takmičarima u rijalitiju.

To je znala i Aneli Ahmić koja je ostavila da joj Instagram nalog uređuje bliska osoba od poverenja i ona to za sada odlično radi.

Stoga, Aneli nikako nije mogla da razume pitanje i konstataciju koju joj je upoutila Tamra Galvonjić, nova učesnica Zadruge, koja očigledno postaje poznat po tome da spoljašnje informacije deli kapom i šakom, što je najstrože zabranjeno prema pravilima najgledanijeg rijalitija.

Naime, Tamara je prišla Aneli i rekla joj da je primetila napolju kako njen Instagram vodi neko mnogo jak.

Aneli je to shvatila kao prozivku te se u radionici požalila Marku Đedoviću.

– Ne znam da li si ti bio u pušioni, ali ja sam odmah čula da ona komenatriše kako sam ja ostavila nekome jakom profil da mi ga vodi tipa, kao da mi Kačavenda vodi. Ne, najbolje bi bilo da sam profil ostavila Stanija pa da ga oni uređuju i da puštaju šta hoće. Naravno da sam ostavila bliskoj osobi. Najbolje da sam ostavila telefon u ormaru i da sam ostavila bivšem da mi vodi profil. Da ide i da mi on piše da smo mi poslednji put bili zajedno 2022. godine. Šta pričate to? Dabogda vama bila tako – istakal je iznerirana Aneli.

– Ma boli te k**ac. Kao da će tod a ti kupi hleba – istakao je Đedović.

Detaljnije u nasatvku KLIKOM NA OVAJ LINK!

Previous articleKAČAVENDA I JANJUŠ UGOVORILI AKCIJU: “Kad budeš sama zovi da dođem” – Čekaju da se kamere ugase… (VIDEO)
Next article“SKRAĆENI JE PATOLOŠKA LAŽOVČINA”: Miljana ponovo udarila na Bebicu – “Da podižem još jedno dete…” (VIDEO)