Home Zanimljivosti “SIGURAN SAM DA SU ANELI I JANJUŠ U VEZI”: Đedović sve raskrinkao...

“SIGURAN SAM DA SU ANELI I JANJUŠ U VEZI”: Đedović sve raskrinkao – Otkrio mračne tajne Bele kuće… (VIDEO)

321
0
Marko Dedovic,
Marko Dedovic,

Opleo po učesnicima rijalitija…

Voditelj Darko Tanasijević razgovarao sa Markom Đedovićem:

– Hajde da počnemo od Janjuša i Aneli, pošto mi se čini da si ih komentarisao – rekao je Darko.

– Siguran sam da su Aneli i Janjuš u vezi jer mi je Aneli promrmljala nešto, pokazala na prsten i rekla da će sve rešiti u Dubrovniku. Izgleda da će se uzeti u Dubrovniku. Rekla mi je da joj je rekao da će se venčati i da je to to. Janjušev subjektivni doživljaj nje kao žene je da nikad lepša nije ušla iako je svakako bilo lepše, ali siguran sam da će ovako ostati. Ne mogu oni dva sata u svađi – rekao je Marko.

– Još koliko vremenski će izdržati da da kriju? – pitao je Darko

– Dok ga ona ne odruka zbog ljubomore, dok joj ne zasmeta da se toliko krije, ali nema šta da se krije ona mu je malopre zavukla ruku u majicu. Kad bude poželela javno da se zna ili kad on bude rekao da ima napolju nekoga nju će pući kompleksi da on nije muškarac nego pi*ka i onda sve ode u peršun – rekao je Marko.

– Uvek je Maja Marinković bila ta koja ga je izbacivala iz šina, a sad je više puta kada je mogao da bira dao Aneli prednost – rekao je Darko.

– Kad bi Maja ušla on bi morao da prizna vezu sa Aneli jer bi ga ona pritiskala – rekao je Marko.

– Puče tikva i između Bebice i Teodore i to na onakav način – rekao je Darko.

– Bebica postaje ozbiljno interesantan, prevrnuo ju je za sekund. Da ja plačem za tobom kao za prijteljem posle 30 dana ne pije vodu. Ja ovca nisam da me Teodora sa ustima patkice šiša – rekao je Marko.

– Oni su zajedno u budžetu koliko znam – rekao je Darko.

– Mislim da treba malo da je kulira kako mu je Milena rekla, da je ostavi kao kera. Ona se istripovala, a izgleda kao sa štajge. Miona ih nervira jer nije istetovirana i nema patkica usta. Teodora misli da njoj Bebica nije dorastao izgledom, a ona sa 22 godine izgleda kao bugarski tranvestit. Kad povadi usta i izrenda usta možda i liči na pristojno žensko. Šta fali Bebici, a ona bi Bukilića koji je pažljiv kao Bebica. Zatetrebila se u Bebicu – rekao je Marko.

– Klip koji je hit napolju je kad ti je stiglo pitanje i tvoj odgovor da bi joj poručio karađorđevu. Da li te je uznemirila ta hipotetička vest o tužbi? – pitao je Darko.

– Nije me uznemirila, ta stvar mi je dala prostor da je dodatno vređam. Ja se nadam da se Aca spasio i ratosiljao Ane. Ona je jedna budala, ona je ozbiljan zlostavljač ljudi prikriven kroz priču o žrtvi. To je vrhunska manipulacija, svaki manipulator izgleda kao žrtva. Sve je ona preveslala lepo i neka je, sami su krivi kad su se sa njom đavolom uhvatili u vrzino kolo. Ona je demonizovana, apsolutno sam siguran. Ima li neko normalan da je pljune kad je vidi. Ubeđen sam da je ona klasična fetišara i da se sve što se dešavalo dešavalo tokom se*sa. Ona maltrertia Acu Bulića, isisava pare od Bulića zbog tuđeg deteta. Pa nije njeno dete, samo joj ka*a ćerku. Je l’ treba i Saletu Kovačeviću da kupi stan pošto je i njegova ćerka. Ne znam ko je potpalio žvalavu i ko joj daje savete – rekao je Marko.

Detaljnije pogledajte na video klipu u nastavku: