Home Zanimljivosti DEJAN DRAGOJEVIĆ ODVEO DEVOJKU U ŠUMU: Naleteo na znak kraj puta –...

DEJAN DRAGOJEVIĆ ODVEO DEVOJKU U ŠUMU: Naleteo na znak kraj puta – Učinio nezamislivo…

1228
0
Dejan Dragojevic,
Dejan Dragojevic,

Samo on zna koje je rešenje njegove enigmatične poruke…

Pobednik pete sezone rijalitija “Zadruga”, Dejan Dragojević, izrazito je aktivan na svojim društvenim mrežama, gde je osvanula objava čiji je detalj privukao veliku pažnju njegovih vernih pratioca.

Mnogi sumnjaju da je na sebi svojstven način odlučio da spomene svoju prošlost i pomalo opeče one koji se pronađu prozvanim u tekstu koji je ispod objave na Instagramu.

Otkako je raskinuo ljubavni odnos sa takmičarkom i pobednicom šestog serijala rijaliti programa “Zadruga”, Aleksandrom Nikolić, Dejan je uplovio u sada već uveliko srećnu vezu sa Jovanom Stojanović.

Sa Stojanovićevom Dejan uživa više nego ikada, a svi koji ih prate na društvenoj mreži Instagram imaju jasnu sliku o tome koliko se par voli i uživa u društvu jedno drugoga.

Njih dvoje su sunčani jesenji dan proveli u prirodi, a posebnu pažnju privuklo im je staro drvo na čijem je stablu iscrtano srce.

Jovana i Dejan zastali su i dan zaokružili brojnim fotografijama, nakon čega je Dragojević putem svog Instagram profila svima uputio snažnu poruku.

– Srce na stablu je danas svakodnevnica, slome vas vetrovi jer imate grane koje vam ne trebaju. Nađi sebi ljubav i prijatelje koji će biti uvek uz tebe i na kraju ćeš se osmehnuti svakom problemu i svakom vetru jer je sve prolazno – glasile su reči koji je Dragojević napisao u opisu njihovih slika tog dana uz zaljubljeni emotikon.

Instagram,
Instagram,

Mnogi smatraju da “granama koje vam ne trebaju” smatra svoje bivše ljubavi sa kojima je javno raskidao na javnosti poznat i izrazito turbulentan način.

Taj deo teksta i dalje odzvanja među pratiocima i čini se da se polemici ne nazire kraj.