Home Zanimljivosti KAČAVENDA JAVNO PRETI ANI ĆURČIĆ: Nakon afere o vereniku – Milena spremna...

KAČAVENDA JAVNO PRETI ANI ĆURČIĆ: Nakon afere o vereniku – Milena spremna da ide do kraja… (VIDEO)

1084
0
Milena Kacavenda,
Milena Kacavenda,

Novi detalji…

O vereniku Milene Kačavende neprestano se govori, a kako je Ana Ćurčić potvrdila da je živ i da je sve vreme u kontaktu sa njim, to je kumu potpuno poremetilo, s obzirom da je ona živela u uverenju da je poginuo.

Tokom “Pretresa nedelje”, Milena je otkrila da sada sumnja u kompletnu priču, a novi detalji šokirali su gledaoce.

– Nema, ali vrlo je moguće da ima tu nešto. Nije se znalo da ću ja ući u Elitu. Oni mene znaju, a meni je Ana pretila u Narod pita, a ona su oni govorili da ne bi bilo dobro da ja uđem. Ja sam ovde došla sa vas 56, došla sam sa pričom, a Ana želi mene da diskredituje, a ja sam došla ovde da zaradim pare, i da pljujem ženu koja je čekala da dobije stan i novac od fanova. Ja ću ići do kraja. – rekla je Milena, a onda se nadovezala:

– Taj čovek se vrlo brzo pojavio nakon Aninog ulaska, ali ono što ja mogu da kažem jeste da sam se zaljubila. Mi smo sate provodili dopisujući se, Ana nije bila tu tokom njegove pogibije. Neke stvari su trebale da ostanu među nama, ali ja ću je vratiti u detinjstvo. – zaključila je Milena.

– Kome si ti izjavila saučešće? – upitao je Mića.

– Nisam nikome, moram da kažem da on nema porodicu, majka mu je umrla poršle godien, meni je kuma javila, ona je iz Banja luke. Rečeno mi je da sahranjen u Austriji u porodičnoj grobnici, i da je to država uradila, Meni je to kuma rekla – dodala je MIlena.

– Tebi je kuma javila, ti si čista – rekao je Mića.

– Ja više nisam sigurna da je on mrtav, i to dve nedelje od pre rijalitija. Ana govori da je on živ i rekla je da će se on pojaviti ako se ja budem zezala – dodala je Milena.

Detaljnije pogledajte u videu: