Home Zanimljivosti “NE SLUŠAM VAŠARSKE PEVAČICE”: Oglasila se Marija Kulić – Žestok obračun...

“NE SLUŠAM VAŠARSKE PEVAČICE”: Oglasila se Marija Kulić – Žestok obračun sa Vendi zbog Ivana Marinkovića…

306
0
Marija Kulic, Vesna Vukelic Vendi,
Marija Kulic, Vesna Vukelic Vendi,

Oštro…

Pevačica Vesna Vukelić Vendi je pred kamerama porazgovarala na sve aktulene teme. Između ostalog ona je progovorila o svom dugogodišnjem prijatelju Ivanu Marinkoviću njegovom odnosom sa Miljanom, malim Željkom i ostatkom porodice Kulić.

Vendi je poznata po svom britkom jeziku i tome da uvek kaže šta misli na sebi svojstven način, tako je i sada otvoreno i bez zadrške iskazala svoje mišlnje o pomenutoj temi.

Na pitanje kako komentariše prijatelja Ivana Marinkovića i sve ovo što se dešava sa Kulićima, s obzirom da je rekao da će se boriti za starateljstvo nad malim Željkom, Vendi je odgovorila sledeće:

– To je teško, jer je ipak on muškarac. Dobar je mamac za ispiranje mozga koju porodica Kulić koristi. Oni ga se ne bi tako lako rešili. Željko je u njihovom međuljudskim odnosima kolateralna šteta. Obično deca koja pretrpe golgotu, budu izbrifingovana. No, mogu da budu i drugačija, to je sada Božija tajna. Znate kako jedno je komfort, da li ima mekan dušek ili tople radijatore, ali unutrašnji sadržaj je upitan. On je tu rastrzan, a ne postoji druga osoba od Ivana koja bi ga modelirala. Željko nije plod ljubavi, a kod Ivana to mora da postoji – zaključila je Vendi.

Ovim povodom domaći mediji, kontaktirali su Mariju Kulić kako bi čuli i njeno mišljenje povodom izjave koju je dala Vesna Vukelić Vendi.

Kako komentarišete to što je Vesna Vukelić Vendi podržala Ivana Marinkovića?

– Vašarske pevačice ja i ne slušam.

U kakvim ste sada odnosima sa Ivanom?

– Ni u kakvim. Ne javlja se, ne komuniciramo i sramota ga je verovatno, ako je imalo čovek da posle onakve emisije “Narod pita” gde je psovao bez ikakvog razloga mene i mog muža, nema potrebe više ni da zove.

Od kada se Ivan nije video sa Željkom, dosta se pisalo o tome kako on želi starateljstvo nad Željkom. Da li je on uradio nešto povodom toga?

– Od rođendana se nisu videli. Ma kakvi, to mene ne interesuje i od toga nema ništa. Niti on želi, niti može sada, niti hoće, on se nije interesovao za dete četiri godine. On nema pravo ni našta, niti je upisan kao otac. On zna bude li tražio to da će onda morati da daje alimentaciju.

Da li je mimo toga što ne plaća alimentaciju davao novac Željku za neke troškove?

– Ne, nikada. Kupio mu je par strvarčica i patikica kad je bio letos kod njega i to je to.

Za njegovu suprugu Jelenu imali ste lepe reči da li ostajate pri tom mišljenju?

– Ona drži njegovu stranu, nismo se ni čule od tada. Nemam ja loše mišljenje o njoj, želim im sve najbolje.

Da li postoji mogućnost da se Vaši odnosi sa Ivanom izglade s obzirom da je on Željkov otac?

– On zna da je Željkov otac, a zna i da smo mi bolesni ljudi. Onakva psovanja, ne jednom, nego tokom cele emisije, nema potrebe posle toga. Željko kad bude porastao, ako želi nek ide kod nega. Željko ga niti zove, niti traži, apsolutno ništa.

Kako ste zadovoljni Miljaninim učešćem u “Eliti” do sada?

– Mislim da bi trebalo da bude aktivnija. Trenutno je bolesna, ali mislim da čim je to prođe da će da se podigne.