Home Zanimljivosti “NISI ZASLUŽILA DA BUDEŠ MAJKA”: Aleksandra Nikolić na meti osuda i pretnji...

“NISI ZASLUŽILA DA BUDEŠ MAJKA”: Aleksandra Nikolić na meti osuda i pretnji – Strahuje za svoj i život nerođene bebe…

362
0
Aleksandra Nikolic,
Aleksandra Nikolic,

Da se zalediš…

Aleksandra Nikolić od kada je saznala da je trudna prolazi kroz pravu dramu.

Nakon emisije “Pitanja novinara”, tokom koje se ponovo posvađala sa Filipom Carem, Aleksandra je krenula da dobija ozbiljne pretnje, zbog kojih je odlučila da se povuče i napusti Srbiju.

Kako prenosi Star, Filip ne želi ni da reaguje povodom ovoga, s obzirom da smatra da je za sve sama kriva:

– Aleksandri nakon te emisije stižu stravične poruke, verovatno od strane Carevih fanova. Oni smatraju da ona tu bebu nikada nije ni želela da rodi i da sada mora da rodi, jer je nije uspela da abortira, tu trudnoću koristi da se osveti Caru.

– Pišu joj kako žele da joj se ta želja ostvari, da ima spontani i da nije zaslužila da bude majka, kunu je. A jedna poruka koja joj je stigla glasila je “Mi ćemo ti pomoći da izgubiš bebu, nisi zaslužila da koračaš ovim tlom”.

– Ubrzo je ta poruka obrisana, nakon što ju je Aleksandra pročitala. Rešila je da ode iz Srbije i povuče se, kako bi trudnoću uspela da iznese do kraja – počinje za Star izvor blizak Aleksandri.

– Uplašena je, jer veruje da su ljudi spremni na sve i da će neko namerno pokušati nešto da joj učini, kako bi joj naudili.

– Filip ne reaguje, jer prvo, on te pretnje ne doživljava ozbiljno, a drugo, smatra da je Aleksandra kriva za sve ovo što se dešava – nastavlja izvor.