Home Zanimljivosti “BIO SAM POKRETNI BANKOMAT”: Asmin Durdžić odgovorio na optužbe Aneline majke –...

“BIO SAM POKRETNI BANKOMAT”: Asmin Durdžić odgovorio na optužbe Aneline majke – Rešio da sve kaže…

799
0
Asmin Durdzic, Aneli Ahmic,
Asmin Durdzic, Aneli Ahmic,

Evo šta je imao da poruči…

Majka Aneli Ahmić je po prvi put progovorila o ćerkinom učešću u rijalitija, a tom prilikom osvrnula se i na bivšeg zeta.

Podrška Ahmićeve isticala je nekoliko puta da Asmin Durdžić nije slao pare za dete.

Sada je njena majka otkrila da ih je Asmin posetio pre 20 dana i da je Nori, njegovog ćerki dao 500 evra.

Sada se oglasio i Asmin koji je imao da poruči sledeće:

– Jesam li ja kriv što sam hteo da napravim od njene ćerke damu i majku? Jesam li ja kriv što sam im obnovio kuću u Dubrovniku ? Jesam li ja kriv što nisam hteo da podržavam Anelin zivot, klubove, opijanje i ostale nemoralne stvari? – započeo je Durdžić, pa dodao:

– Anelina mama nagovorila je svoju ćerku da ne očisti dete da bi imala lagodan život pored mene, i da me vežu s tim? Jesam li ja kriv sto ona ostavila dete i otišla da se valja po krevetu sa Janjušem? Jesam li ja kriv što ona pokazuje svoje pravo lice i zapravo pokazuje kako je odgojena? Ne nisam!! Njih samo boli to sto sam se ja zaljubio u Staniju. Žao im je što su me izgubili, jer sam im bio pokretni bankomat – rekao je Asmin.

On se zatim osvrnuo na reči Aneline majke koja je komnetarisala da je Staniji dao 50 000 Evra:

– Šta nju briga koliko ja trošim? Stanija je i pre mene imala i svoj stan i svoje auto, odnosno luksuzni život. Staniji nisam ja potreban za novac kao što sam njima bio potreban. One su uradile sve da mi pošalju inspekciju i da završim u zatvoru. Mrtve su za mene – poručio je Asmin.

Podsetimo, Asmin je više puta isticao da Aneli ništa nije falilo i da je uvek imala mesečna primanja, ali da je svejedno odlučila da uđe u rijaliti.