Home Zanimljivosti MAJA DOKRAJČILA FILIPA CARA DOKAZIMA: Kraljica rijalitija spremna da istera istinu na...

MAJA DOKRAJČILA FILIPA CARA DOKAZIMA: Kraljica rijalitija spremna da istera istinu na videlo… (VIDEO)

427
0
Maja Marinkovic,
Maja Marinkovic,

Oštro…

U emisiji “Pitanja novinara” voditeljka Dušica Jakovljević ugostila je dve starlete, Staniju Dobrojević i Maju Marinković.

Tim povodom Maja Marinković odgovorila je na reči Filipa Cara, te istakla da joj je rekao da ne voli Aleksandru Nikolić:

– Ima priliku da objavi, ne znam zašto se pere od situacije sa mnom, ja nikada nisam bila neko ko se ograđivao od njega. Ja sam otvoreno i transparentno pričala o osećanjima.

– Ispao je magarac, jer sam ga navukla, samo da bih dokazala istinu. Nikada mu nisam radila prva loše stvari, kao što je on meni. Nisam mu ostala dužna, kao nikome.

– Prvi je potencirao kontakt, gledala sam kada je bila Aleksandra gost u emisiji. To je bilo seljački sa obe strane, ako ste vi par, ne jedna Maja, niko ne može to da pokvari.

– Zašto praviš dete nekome koga ne voli? Rekao mi je da je ne voli, kada spava sa njom, misli na mene – rekla je Maja, pa dodala:

– Kada sam objavila sve te poruke, moj telefon je pun snimaka, i onih eksplicitnih, ali u koliko Lesi ne bude bio poslušan, verovatno će se to i desiti. Ja nisam neko ko preti, ali ne dozvoljavam da neko blati moje ime.

Detaljnije pogledajte u videu: