Home Zanimljivosti SAZNAO ZA NJIH: Filip Car se hitno oglasio i napao trudnu Aleksandru...

SAZNAO ZA NJIH: Filip Car se hitno oglasio i napao trudnu Aleksandru Nikolić – Javno otkrip šta neće dozvoliti… (VIDEO)

1570
0
Filip Car, Aleksandra Nikolic,
Filip Car, Aleksandra Nikolic,

Ne zaustavlja se…

Bajka između Filipa Cara i Aleksandre Nikolić je završena i to baš sada kada bi trebalo da njihova ljubav bude najjača jer očekuju devojčicu.

Saga između pobednice Zadruge i momka iz Zadruge završena je navodno, zbog Careve preljube.

Čitavu situaciju dodatno je razorno ubrzala objava Maje Marinković koja je sa svetom podelila tajne poruke koje joj je bivši dečko slao.

Iako ovo nije prvi put da su raskinuli, poslednji prekid zasigurno najduže traje a i pale su prve javne svađe, pre svega tokom gostovanja Aleks Nikolić na Pinku kada se uživo uključio i Filip Car.

Ipak, izgleda da se Car dodatno naljutio što Aleksandra dozvoljava da njeni fanovi po Tiktok lajvovima vređaju njega.

Car tvrdi da je to nedopustivo i da on nikada ne bi dozvolio da neko vređa Nikolićevu na njegovom profilu, te istakao da je saznao šta sve za nejga pričaju njeni administratori.

– …od mojih zajedničkih ljudi koji nju podržavaju i vole, pa po njima rokačina bam, bam, bam. Daj, stani malo! Te su stvari nedopustive. Ja o njoj mogu da kažem nešto loše, drugi ne smeju. Isto ona za mene, ali ne sme da dozvoli da to pričaju drugi. Ne mogu mene da pljuju neki novouspostavljeni moderatori. Ne ide to tako. Meni može da majka siđe dole da udari šamar, ali da neko drugi dođe i da me udari ja bih mu otkinuo ruku. Zato u mom lajvu nek se zna, pošto sam juče video šou koji je kod Aleks, to se kod mene neće dešavati. Kod mene takvi komentari ne prolaze. Za pet godina da sam ovde i da vidim da neko loše napiše o njoj, ja ću odmah da ga mjutujem i blokiram – istakao je Car

Detaljnije u nastavku KLIKOM NA OVAJ LINK!