Home Zanimljivosti STANIJA U ŠIMANOVCIMA: Mnogima neće biti dobro kada je budu ugledali –...

STANIJA U ŠIMANOVCIMA: Mnogima neće biti dobro kada je budu ugledali – Svi čekaju reakciju Aneli Ahmić…

737
0
Zadruga,
Zadruga,

Ovo su svi čekali…

Ljubitelji rijaliti programa su se razočarali s obzirom da su priželjkivali da u stručnom žiriju vide i starletu Staniju Dobrojević.

Shodno tome, željeli su i njen susret sa Aneli Ahmić, koja ju je optužila da joj je preotela partnera Asmina Durdžića, ta od tog trenutka je krenuo pravi rat.

Međutim, Dobrojevićeva će se ipak večeras naći u Šimanovcima za potrebe snimanja emisije “Pitanja novinara” kod Dušice Jakovljević.

Podsećanja radi, Dobrojevićeva se pre nekoliko dana vratila u Srbiju.

U utorak je već gostovala u emisiji “Amidži šou”.

– Pratila sam šta se dešava, najviše sam pratila drugu stranu. To me je kopkalo. Niko mi nije izneo papir, dokaz, da je bio oženjen, a on se borio svim silama da dokaže da da nije bilo. Poštujem to kako se bori. Blokirala sam ga, odblokirala, tako je i sad status, sve se menja iz dana u dan – rekla je Stanija.

Zatim je otkrila da je vratila prsten na ruku:

– Ovo je taj prsten, vratila sam ga. Sve je neizvesno i dalje. Znate kako je krenula naša veza, pitao me je kad ću da dođem u Beograd da me upozna, ja sam rekla u Beogradu neću. On je došao u Majami, iznajmio stan preko puta mog, dole je bila kafeterija, tu smo pili kafu. Pažljiv je bio, tako me je osvojio. Planirali smo venčanje na Karibima – tvrdi ona.