Home Zanimljivosti “JA SAM NJEGA MEDIJSKI SAHRANILA”: Kačavenda o vereniku i identitetu pravog oca...

“JA SAM NJEGA MEDIJSKI SAHRANILA”: Kačavenda o vereniku i identitetu pravog oca deteta Milice Dabović… (VIDEO)

284
0
Milena Kacavenda,
Milena Kacavenda,

Iskreno se izjasnila…

Novinar Darko Tanasijević razgovarao je sa zadrugarkom Milenom Kačavendom u toku rijalitija “Elita” koji se emitovao uživo.

Takmičarka rijalitija želela je da javnosti otkrije kako je “sahranila” verenika, ali i kakve veze sa celokupnom siutacijom ima bivša košarkašica, Milica Dabović.

– David Tošić, koji se drugim ženama predstavlja kao Vuk Roten, a zapravo je reč o Ljubomiru Hadžisteviću. Govori se da je ovaj poslednji identitet, zapravo identitet čoveka koji je otac deteta Milice Dabović – rekao je Darko.

– Sad sam sigurna da je prevara u pitanju. Ja nikada nisam upoznala Milicu Dabović, ali sam krenula da dobijam neke informacije u vezi nje. Bila sam na razgovoru o sajber kriminalu, jer je sve simptomatično. Znate li ko je čovek, čija je slika bila na profilu ovog, koji se predstavljao lažno? Od jednog dečka iz Grče, koji je jedan od njuspešnijih modela. Meni se javio neki broj, koji se isto predstavljao kao David Tošić, kako bi mi pisao poruke o tome što sam u medijima razglasila da je poginuo. Ja sam njega medijski sahranila, a posle toga sam videla da se to nije desilo, jer te vesti nije bilo – rekla je Milena.

– Kako bi reagovala kada bih ti rekao da je hipotetčki Jasmina Skender, bivša partnerka Andreja Atijasa i da njega odlično poznaje i da poseduje tvoje ekslicitne fotke? – glasilo je pitanje.

– To ne postoji. Odgovorno tvrdim. Ako ima nešto, neka izvoli i objavi. Taj prevarant je išao na sve karte, koje meni nikako ne bi bile sumnjive, očigledno je dobio neke informacije, samo je pitanje odakle. On je očigledno jako pametan, čim je uspeo da me pređe, a ja ne važim za glupu ženu – istakla je Kačavenda.

– On je meni rekao da mu je Milica Dabović dobra drugarica – istakla je Milena.

Pogledajte šta je sve rekla Kačavenda ispod: