Home Zanimljivosti “ON JE SVAKOJ PRAVIO DETE”: Maja presekla – U programu uživo otkrila...

“ON JE SVAKOJ PRAVIO DETE”: Maja presekla – U programu uživo otkrila sve o pomirenju sa Filipom Carem… (VIDEO)

396
0
Maja Marinkovic,
Maja Marinkovic,

Maja nikad jače oplela po bivšem partneru…

Tokom burne noći u Šimanovcima, jedna od gošći u studiju bila je Maja Marinković, koja se osvrnula na odnos sa Filipom Carem.

– Filip kaže da si mu pisala, i da se on branio i okrenuo potpuno komunikaciji sa Aleksandrom – počela je voditeljka.

– Trebao je da bude gost u “Narod pita”, celo leto se nije pojavio. Nalazio se na spisku za “Ami G Show”, ime mu je brzo skinuto. Ja mislim da je on jedan mali miš koji je hrabar isključivo u rijalitiju, i isključivo kad su žene u pitanju.

– On verbalno ne može da izađe na kraj sa mnom. On može da manipuliše nekog ko je poput Aleksandre i njene inteligencije. Argument protiv mene nema, pogotovo ne sada posle svih situacija koje su se spolja desile. Ako ti je devojka došla u tvoje rodno mesto, zašto ti i dalje imaš potrebu da mene zoveš? – odgovorila je Maja.

– Da li si bila upućena u njihove sukobe i rasprave? Znamo svi Filipovu narav, on se okrene jednoj ženi i krene za drugom – pitala je voditeljka.

– Dušice, da me neko ne shvati pogrešno, ona je trudna i oboje su odgovorni što je tako. Meni je drago što ona želi da se bori samostalno sa tom situacijom, iako joj je karakter nula, pokušala je da se izdigne iz situacije.

– Svi mi pravimo greške, ali postoji neka granica. Koliko ti moraš da budeš bolestan da na svoj rođendan odeš sa drugom devojkom u toalet i svojoj devojci se ne posvetiš ni tri minuta? Ja sam Janjuša precrtala zbog iste situacije koju je Filip priredio Aleksandri – bila je iskrena Maja.

– Filip je meni bio tu kad mi je bilo najteže, i ja to ne zaboravljam. Međutim postoje neke ozbiljne stvari koje je on meni izgovorio, čak me i naterao da se diskvalifikujem. Nemoguće je da ti nijedna devojka ne odgovara. On je imao isti model ponašanja za sve devojke: Aleksandru, Sanju Stanković, Minu Vrbaški…

Nikada mu se više ne bih vratila. On je takav, on pravi dete sa svakom. Pa gde zakači, zakačilo je. To mogu odgovorno da tvrdim, bila sam s njim – završila je Maja.

Celokupan snimak možete pogledati ispod: