Home Zanimljivosti OSMAN OPTUŽEN DA UNIŠTAVA ŽIVOT DEVOJCI OD 20 GODINA: “Treba da ga...

OSMAN OPTUŽEN DA UNIŠTAVA ŽIVOT DEVOJCI OD 20 GODINA: “Treba da ga bude sramota” – Karić se hitno oglasio… (VIDEO)

1623
0
Osman Karic, Ivana Sopic,
Osman Karic, Ivana Sopic,

Saga koja ne prestaje, naprotiv…

Voditeljka Ivana Stojanović, je u emisiji “Sa Ivanom”, ugostila jednu od voditeljki “Elite” Ivanu Šopić, koja je bila i više nego raspoložena za razgovor.

Ivana je već nekoliko sezona u ulozi voditeljke, a kako je i sama bila učesnica “Zadruge” vrlo joj je poznata i pozicija aktuelnih takmičara. Ipak, Šopićeva ističe da joj je vrlo važno da je takmičari poštuju, te da neguje određeni autoritet, budući da njena pozicija to zahteva od nje. No, sada je izbio pravi haos na relaciji sa Osmanom Karićem, koji je ušao u otvoreni sukob sa atraktivnom plavušom, jer je ona iznela svoje viđenje na temu odnosa Stefana Karića i Nataše Šavije, ali i Osmanovog ophođenja prema novoj voditeljki Elite.

– Ja od te teme želim da se distanciram. Mada, mene su iziritirali pojedini postupci pojedinih ljudi. Ja razumem da Stefana ljudi možda ne vole. Ja sam i sama proživela medijski linč, bila sam tu da pomognem, ne da kažem da nije kriv, ali barem da se ne naslađujem. Mnogi iz njegovog okruženja su iskoristili priliku da se proslave. Njega treba da bude sramota, ali vidim da je dečko priznao – istakla je Šopićeva.

– Moji roditelji treba da budu ponosni na mene, jer kada je njegov otac mene napadao, ja ni reč uvrede nisam uzvratila – nastavila je.

Osman je nedavno prozvao Mašu i napisao da je neko ugasio struju i da devojka ima energiju 0. Kakav je tvoj komentar na pomenuto?

– To je jako ružno. Sećam se kada je Stefan bio u Zadruzi i kada su ga zvali mutavcem. Verujem da mu je bilo teško. Treba da poštuje nekoga ko je školovan, ko je mlad i perspektivan. Čak i da ta devojka nema energiju, zašto bi baš on bio taj koji otvara oči i uništavao nekome život i karijeru? To njeni roditelji treba da čitaju, meni je to čudno da je on napisao, pogotovo zbog svega što je Stefan prošao. On takav, ne treba devojci od 20 godina da otežava – bila je oštra Ivana prema Osmanu.

Osmanova burna reakcija na Instagramu

– Ja ne znam dokle ću vam biti trn u oku. J*bao vas ja u skoku, čas ste na leđima, čas na boku. Imam svoje mišljenje, a vi se stalno trudite da to osporite, to je legitimno i imate pravo na to i da me prozivate, ali ćete onda morati da snosite posledice za to. To što ja kažem da ste zamenili mesta ili Milana Miloševića sa igračem druge lige, ne mora da znači da sam u pravu. Nisi mi ni sestra ni brat, zato ne ulazi sa mnom u rat – napisao je Karić Osman u svom stilu.

Instagram,
Instagram,

Detaljnije šta je Ivana Šopić rekla u emisiji “Sa Ivanom” pogledajte u video zapisu u nastavku ovog teksta.

Pogledajte prilog: