Home Zanimljivosti PAO ODABIR NA ANELI – STANIJA VIŠE NIJE U IGRI: Nakon suočavanja...

PAO ODABIR NA ANELI – STANIJA VIŠE NIJE U IGRI: Nakon suočavanja u Zadruzi – Došlo do ozbiljnog preokreta… (VIDEO)

548
0
Stanija Dobrojevic, Aneli Ahmic,
Stanija Dobrojevic, Aneli Ahmic,

Evo šta se dogodilo…

Ljubavni trougao Aneli Ahmić, Asmin Durdžić i Stanija Dobrojević ne prestaje da intrigira publiku rijalitija “Elita”, a stvari su eskalirale upravo kada je astanija ušla u Zadrugu.

Dobrojevićeva je bila gošća u studiju kod voditeljke Dušice Jakovljević, gde je komentarisala Anelino učešće, kao i svoj odnos sa Asminom, a potom je ušla u Belu kuću, gde se oči u oči susrela sa bivšom suprugom svog dečka.

Njih dve su dugo razgovarale, i obe su dobile neke od odgovora koje su mesecima tražile, ali krajnji rezultat ove ljubavne drame još uvek nije poznat.

Dok su njih dve otvarale jedna drugoj dušu, Asmin se oglašavao putem svog Instagrama.

Ipak, neke stvari se jesu promenile…

Naime, Stanija je svojim ulaskom u “Elitu” izgubila jedan deo podrške koji je imala dok je bila napolju, budući da se u komentarima samo nižu pohvale i reči podrške za Ahmićevu, što do sada nije bio slučaj.

“Bravo Aneli, svaka ti čast na dostojanstvu i kulturi”, “Stanija je pala na najniže grane”, “Posle ovoga verujem Aneli” – samo su neki od komentara koji se nižu ispod snimka, a koje su napisali ljudi koji su u ovom duelu izabrali Aneli umesto Stanije i stali na njenu stranu.

Pogledajte prilog: