Home Zanimljivosti PRVI JAVNI SUSRET SA ANELI AHMIĆ: Stanija Dobrojević ušla u Zadrugu –...

PRVI JAVNI SUSRET SA ANELI AHMIĆ: Stanija Dobrojević ušla u Zadrugu – Susret sa ljutom suparnicom… (VIDEO)

265
0
Stanija Dobrojevic, Aneli Ahmic,
Stanija Dobrojevic, Aneli Ahmic,

Kakva noć u Šimanovcima…

Nakon što je produkcija objavila da u “Elitu” stiže Stanija Dobrojević svi gledaoci su nestrpljivo čekali veče da kraj malih ekrana isprate njen ulazak i susret sa ljutom suparnicom, Aneli Ahmić.

Nakon što je ušla, Stanija se zaputila ka jezeru gde je Aneli čekala, te su se zvanično upoznale.

– Bila sam u studiju i gostovala i dali su mi šansu da se susretnem sa tobom i da čujem tvoju stranu priče. Ja sam za tebe znala sam postojiš kao majka njegove ćerke, znala sam da ti je slao novac, i da ste u kontaktu, i to je to. Ja nisam ništa znala pre toga, nisam znala da ste vi bili zajedno – rekla je Stanija.

– Ja sam prolazila pakao dok ste vi uživali i ja i moja ćerkica smo prolazili pakao. Sad sam tu gde jesam, ćerkica mi je napolju ostala i bez oca i bez mene dok sam ovde. Ja sam pobegla da vas ne gledam. Ja moram da te pitam, ako nisi znala za nas, zašto si pisala ono za ilegalnu ljubav? – upitala je Aneli.

– Krila sam ga od moje porodice jer je druge vere, to mi je bio najveći problem dok ti nisi ušla ovde – rekla je Stanija.

– Zašto ti njega nisi pitala ko sam ja? Kako te nije zanimalo ko je majka njegovog deteta. Ja znam da si sve poruke čitala – dodala je Aneli.

– On je uzeo da reši to, i meni je rekao da je ta devojka udata, i on je meni rekao da ga ona smara, da je imao nešto sa njom, ali to nema veze. Meni je bila dovoljna jedna tvoja poruka da ste se vi čuli da ga ja ostavim i da ti ga pošaljem nazad. Da li je on tebi tražio da se mirite? – upitala je Stanija.

– On je meni ili svaki, ili svaki drugi dan pisao dok ste vi bili u Majamiju. Tražio mi je da se mirimo – bila je iskrena Aneli.

Celokupan snimak ovog susreta pogledajte ispod: