Home Zanimljivosti “STANIJA SVE ŽIVO LAŽE”: Nove šokantne optužbe Asmina – Besni zbog onoga...

“STANIJA SVE ŽIVO LAŽE”: Nove šokantne optužbe Asmina – Besni zbog onoga što je čuo na televiziji…

32982
0
Stanija Dobrojevic, Asmin Durdzic,
Stanija Dobrojevic, Asmin Durdzic,

Oboje agresivni iz različitih razloga i prema drugim osobama…

Direkto oči u oči suočile su se Aneli Ahmić i Stanija Dobrojević tokom jednog od najintrigatnijih gostovanja u istoriji rijalitija. Svi su sa velikom pažnjom pratili sukob dve suparnice i razmenjivanje informacija.

Bosanska starleta je potom zatražila da se objave prepiske, kako bi, navodno, dokazala da je Asmin i dalje pokušavao da bude sa njom dok je bio u odnosu sa Stanijom.

Asmin se odmah oglasio, te prvo objavio prepiske sa Anelinom sestrom Sitom. Kako kaže, ucenjivala ga je vezano za jednu slikarku, te od nje tražio da objavi početak i kraj te prepiske, a kako to uradi, ostaviće Aneli i nju na miru. Takođe, tražio je da se prepiske od 28. juna, koje su vazane za intimne odnose, objave u celosti.

Asmin je zatim podelio nekoliko prepiski koje je Anelina sestra objavila, te istakao da je nelogično da je na jednom mestu upisan kao Asmin Immowerk, na drugom samo Asmin, na trećem Asmin Holding.

Asmin je istakao i da je zajednička fotografija koju Anelina podrška koristi kao dokaz protiv njega nastala 2022. godine, a 2023. kako oni navoode.

Instagram,
Instagram,

Sada se Aneli šokirala kad joj je Stanija otkrila da je Asmin bio sa jednom crnom ženom pre nego što su se verili, a Aneli je govorila da to nije znala. Međutim, Asmin je podelio i prepiske gde Aneli govori iskreno da je u avionu sa drugom ženom.

Asmin je potom porazgovarao sa Sitom i priznao joj sve ovo, te istakao da nije loš čovek i da nikome ne želi zlo. Ona mu je rekla da zna da nije loš, ali i da je lud, kao što je ona. Sita je navedala da se od dogovora sa njim nije oglavaša, a on joj je popručio da više ne širi priču da su Aneli i on stali na ludi kamen, dok ga je ona navodno podržala.

– Ili prestani da forsiraš priču da sam bio oženjen sa Anesli ili objavi neki dokaz papir, ili bilo šta, da ne bih ja morao još veće dokaze objavljivati. Ako imate bilo kakav dokaz da sam bio oženjen sa njom, objavite ga, ako nemate, onda me ne terajte da još više stvari dajem u novine. I kad bi se mogao videti moj advokat sa tobom i Norom u Sarajevu? – napisao je Asmin Siti.

On je objavio i Anelinu sliku, gde je 28.6. sama napisala da je bila slobodna posle propale veze, a ne braka.

Sita je uzvratila. Kako je istakla, profil sa kojim se Asmin dopisivao je lažan. Sita tvrdi da tu grupu podrške nije napravila Aneli, već porodica Durdžić.

Sita je udarila i na Staniju:

– I nemojte da padate na priču da je dotična žrtva manipulacije, jer nije. Sama se otkriva kada ga brani npr. laže da joj je dokazao da je neka poruka od prošle godine, a mi smo vam opet dokazali da je 28.6. ove. Žena sve živo laže, tako laže da nije znala Aneli. Ovo ona samo hoće da naplati od dotičnog, da uzme keš, samo što taj je ispucao sve kredite, nema više fora o milionima, on živi od danas do sutra! – napisala je Sita.

Takođe, Sita je ukazala i na to da je Asmin u pojedinim prepiskama ispravljao svoje poruke.

Instagram,
Instagram,