Home Zanimljivosti MAJA SE OBRAĆA JANJUŠU I FILIPU CARU: Poruka koja će da zatrese...

MAJA SE OBRAĆA JANJUŠU I FILIPU CARU: Poruka koja će da zatrese Belu kuću kad budu saznali… (VIDEO)

7939
0
Maja Marinkovic, Filip Car, Marko Janjusevic Janjus,
Maja Marinkovic, Filip Car, Marko Janjusevic Janjus,

Kao i obično, izaziva pažnju…

Vatrena crnka i nekadašnja učesnica rijalitija “Zadruga” Maja Marinković, nedavno je javnosti predstavila svoju novu zadnjicu, budući da se podvrgla izrazito rizičnom uvećanju gluteusa.

Kako i sama kaže, nije želela da pretera, već da se zategne i podigne zadnjicu koja joj je i ranije bila izrazito upečatljiva.

No, ono što je tema ovog članka, svakako je ono što je Marinkovićeva podelila na svom Instagram profilu, a tiče se upravo famoznog zahvata.

Ipak, pažnju skreće, a ujedno i otvara nova pitanja muzika koja je pratila snimak. Kome li je upućeno i da li je ikome?

Maja je podelila video snimak na kom se vidi kako zanosno i zavodljivo šeta u krajnje izazovnoj kombinaciji.

Iako odevena od glave do pete u leopard kombinezon, sa visokim potpeticama, uspela je opet da privuče ogromnu pažnju kada su blicevi aparata okupljenih fotografa uspeli da otkriju sve ono što je naizgled bilo prekriveno.

Zanosne obline, duga kosa, a u prvom planu nova zadnjica. Malo je reći da su svim okupljenim ljudima vilice pale, kako bi se to reklo u žargonu.

No, numera koja prati rils snimak koji je Maja podelila u vidu Instagram storija je trenutni hit pevačice Milice Pavlović “Kučketina”. Tekst ove numere, možda bi mogao biti posvećen nekom njenom bivšem dečku, jer odmah su krenule spekulacije da se baš odnosilo na Filipa Cara.

– Da li bi plakao, ode ti ribetina? Ili bi slavio, pukla je kučektina! Da li bi prizano koliko si me voleo? Slobodno laži, ma važi! – glasio je refren pomenute kompozicije.

Osnovano bi se moglo zaključiti da je ovo posvetila nekom bivšem partneru, da li Janjušu ili Caru, to je sad na javnosti da nagađa, budući da Maja nije potvrdila ove sumnje.

Prilog pogledajte KLIKOM NA OVAJ LINK!