Home Zanimljivosti ANELI JAVNO PRIZNALA DA LI BI OPROSTILA ASMINU: Gori od besa zbog...

ANELI JAVNO PRIZNALA DA LI BI OPROSTILA ASMINU: Gori od besa zbog Stanije… (VIDEO)

351
0
Stanija Dobrojevic, Aneli Ahmic,
Stanija Dobrojevic, Aneli Ahmic,

Sada je sve rečeno…

Učesnica rijalitija “Elita”, Aneli Ahmić, je bila prva sagovornica voditelja Darka Tanasijevića u “Šiša baru”.

Ahmićeva je sa voditeljem razgovarala o njenom suočavanju sa Stanijom Dobrojević i analizirala razgovor koji su njih dve vodile na klupici u novom delu imanja rijalitija.

– Sklapam kockice i dalje. Sasvim sam normalno reagovala kada sam je videla, reagovala sam kako sam osetila. Drago mi je da je došla, opet bih isto ponovila, sada su utisci nekako da sklapam kockice. Ona je meni postavljala pitanja na koja sam ja tražila odgovor. Zaključivala sam u kakvim su oni odnosima. Itekako su oni u odnosu, itekako se oni čuju. Rekla je da joj je postao pakao od života od kako sam ja ušla. Kakav pakao?! Ja sam njoj rekla: “Znaš ti kako sam ja prošla?” Zbunjivala se mnogo i za te sek**alne odnose, pa kako nismo imali ako imamo dete tada i to?! Uđeš na tiktok i vidiš kada smo imali poslednju objavu – kraj maja. Uđeš i vidiš da smo mi bili porodica – govorila je Aneli, a onda se osvrnula na to kada joj je Stanija rekla da je čula od Asminovih roditelja da se ona žali da nikad nisu intimni:

– Ona je sve uradila u dogovoru s njim. Nema logike, to da je njegova porodica pričala da nismo imali se**ualne odnose, pa kad bih ja pričala sa njegovom majkom o našim se**ualnim odnosima?! Otkrila sam tu, bila sam trudna, pre nego što ćemo krenuti Nora i ja za Antaliju. Ja sam popila tu tabletu, očistila sam se tabletom, pa sam dugo dugo krvarila. On kao nije bio spreman, ja sam malo i htela, a i nisam na kraju baš zbog toga kakve je stvari radio. To što je ona meni rekla ovde da je bio u Dubaiju s drugom ženom, to nije istina – istakla je Aneli.

Ahmićeva se osvrnula i na svoje dete i uporedila sa onime što Stanija ima sa njenim bivšim partnerom.

– Ma šta ima ona meni da ga vraća, pa nisam ja kanta za vraćanje. To kao što je rekla, to je provokacija za njega. Sedeli su Bukilić i Miljana tu, Bukilić mi se kleo čovek u sve moguće i verujem mu, zatvorila se ona kapija, čuli su da je počela iz sveg glasa da se smeje. Ti meni postavljaš pitanje o prstenu?! Pa ja imam najveći prsten, a to je moje dete – kazala je ona.

Aneli je takođe progovorila i o Stanijinog teoriji da je Ahmićeva sve vreme znala da nju Asmin vara, ali je ćutala sve dok se nije desila Dobrojevićeva, a onda je to iskoristila da se pojavi u rijalitiju pod izgovorom da je morala da pobegne i ne gleda novonastalu vezu između bivšeg partnera i starlete.

– Je l’ ti ja ličim na devojku koja ne bi mogla ovde da se snađe?! Ja bih najviše na svetu volela da sam sada kod kuće. Ovo je vreme kada se mi igramo i ostalo, mi smo u ovo vreme bili skladna porodica. Nikad se kod kuće nismo svađali, nema dana da ne razmišljam o tome. Mene taj čovek ne zanima, povredio me je…To je narcis od čoveka, lažov i manipulator – govorila je Aneli u razgovoru sa Darkom.

Pogledajte prilog: