Home Zanimljivosti “KAKVA JE OVO ZONA SUMRAKA”: Rafal u emisiji uživo – Janjuš ponovo...

“KAKVA JE OVO ZONA SUMRAKA”: Rafal u emisiji uživo – Janjuš ponovo stavljen na stub srama… (VIDEO)

407
0
Marko Janjusevic Janjus, Aneli Ahmic,
Marko Janjusevic Janjus, Aneli Ahmic,

Bez dlake na jeziku…

Voditeljka Dušica Jakovljević ugostila je u studiju majku i tetku Bogdana Ilića Kiba, jednog od nominovanih učesnika “Elite”, te su se one osvrnule na njegovo učešće.

– On je vrlo komunikativan u društvu i vrlo rado prihvaćen, ali osećam da ovde nije ekipa na koju je on navikao. Za njega je ovo strano, stvarno jeste strano. Ja sada kao majka sam pristrasna, ali to i gledaoci vide da nije dečko koji psuje i vređa devojke, koji se prema starijima ophodi sa nepoštovanjem. Nadam se da će ovo da izdrži junački. Mića kaže da je dete koje je dobro vaspitano, to mi je kompliment, ali mi to kažu i mnogi u Jagodini. Kažu da su navikli da se smeje i šali, ali ga ovo okruženje guši malo – rekla je Bogdanova majka Snežana.

– Šta tetka kaže – pitala je Dušica.

– Ja sam ponosna na njega… On je nekako još iz osnovne škole voleo svoju muziku, ja radim potpuno drugačiju muziku, ali mi je pomagao par puta oko tekstove i muzike. Vuče ga to, taj kreativan posao – odgovorila je Bogdanova tetka, Lidija.

– Šta kažete vi na ove situacije koje se događaju u “Eliti” – pitala je Dušica.

– Živ li je to čovek?! Ona mi deluje kao otresita žena, nije mi jasno kako je nasela na to. Čula sam, pa sam i rekla: “Kakva je ovo zona sumraka?” – rekla je Lidija.

– Kako Vi gledate na to što se dešava Aneli – pitala je voditeljka.

– Vratio svojoj srećnoj porodici?! Šta sada bi?! To se zove druženje, kao ono: “Hoćemo na kafu?”… Pa ne znam. Pričao je da se pomirio sa suprugom, nadam se da hoće izdržati – rekla je Lidija.

– Da li to može da se protumači kao njegova šala – pitala je voditeljka.

– On jeste malo sarkastičan, ali mislim da je to Janjuš. Kakav je bio u prethodnom serijalu kada je prevario svoju ženu, da je on prosto takav i da će se to ponovo desiti – rekla je Bogdanova majka.

– Za mene bi i ovo kao ženu bila prevara. Ne znam kako će se oprati i ne znam da li će izdržati da ne dođe do tog intimnog čina. To da je pun humora, to jeste – rekla je Lidija.

– Za Jovanu Cvijanović ne zna niko da li se šali ili je zaljubljena – pitala je Dušica.

– Mislim da jeste i mislim da je ona malo u odnosu na Aneli, pomalo naivna, ali da posle nekih izgovorenih reči da se trgla i povukla – rekla je Snežana.

Detaljnije pogledajte u videu: