Home Zanimljivosti PRVA IZJAVA ALEKSANDRE NIKOLIĆ NAKON VESTI DA JE PRIJAVILA FILIPA CARA POLICIJI:...

PRVA IZJAVA ALEKSANDRE NIKOLIĆ NAKON VESTI DA JE PRIJAVILA FILIPA CARA POLICIJI: Tražila zabranu prilaska…

537
0
Filip Car, Aleksandra Nikolic,
Filip Car, Aleksandra Nikolic,

Tražila zabranu prilaska bivšeg verenika…

Raskid između trudne Aleksandre Nikolić i Filipa Cara i dalje je u žiži javnosti. Kako prenosi Skandal Aleksandra Nikolić je, navodno, posetila advokata prošle nedelje sa željom da traži zabranu prilaska svog bivšeg dečka Filip Cara. Osim toga ona se, navodno, raspitivala i oko podnošenja krivične prijave za na**lje koje je navodno preživela sa njegove strane.

Ukoliko do toga dođe sudski proces bi mogao vrlo brzo da počne i da presuda bude donesena. Ukoliko se dokaže da je istina on može biti osuđen na do deset godina zatvora u zavisnosti od člana krivičnog zakona Republike Srbije.

Podsećamo po krivičnom zakonu Republike Srbije samo zbog te pretnje može da bude kažnjen zatvorom do tri godine. Ukoliko su nastale bilo kakve povrede kazna zatvora je od 5 do 10 godina. A ukoliko su pretnje vršene bilo kakvim oružjem ili oruđem kazna ide i do pet godina.

Dalje se piše da bi u tom slučaju Aleksandra morala na sudu da dokazuje da je bila maltretirana iako je ona u javnosti iznela informacije da jeste. Takođe Aleks je pričala kako je Filip Car zbog korišćenja na**otika spavao samo šest sati u roku od nekoliko dana što je njoj jako smetalo, piše Skandal.

Međutim, ostalo je nejasno, ako su navodi tačni, što tada nije prijavila na**lje i zbog čega nije ostavila Filipa. U svakom slučaju psiholozi kažu da žrtve nekada i nemaju snage ni volje da prijave na**lje. Naknadno mogu da prijavljuju na**lnike takođe kada skupe hrabrost, a ukoliko se ispostavi kao što je Filip Car izjavio da su u pitanju lažne optužbe, Aleks može krivično da odgovara.

Podsećamo, ovi slučajevi u Srbiji imaju prioritet prilikom suđenja tako da se sudski procesi veoma brzo i efikasno završavaju iz razloga učestalog na**lja nad ženama, ali i muškarcima.

Pošto Filip Car nije srpski državljanin ostaje da se vidi da li će Aleks morati da ga prijavi po mesnoj nadležnosti odnosno sudu u Hrvatskoj ili će moći da ga prijavi i sudu u Srbiji, piše Skandal.

Mnogi domaći mediji želeli su odmah da provere koliko su ovi navodi tačni te da iz prve ruke saznaju šta je istina i da li je Aleks zaista posetila advokata i prijavila Filipa Cara policiji. Stoga, Aleksandra Nikolić je kontaktirana i pitana je za pomenute sadržaje vesti.

– Nije istina – demantovala je navode Aleks Nikolić.