Home Zanimljivosti VIŠE NEMA DILEME: Stanija simbolično obelodanila svoju konačnu odluku po pitanju nastavka...

VIŠE NEMA DILEME: Stanija simbolično obelodanila svoju konačnu odluku po pitanju nastavka veze sa Asminom…

18544
0
Asmin Durdzic, Stanija Dobrojevic,
Asmin Durdzic, Stanija Dobrojevic,

Sada nema dileme…

Starleta i bivša zadrugarka, Stanija Dobrojević, u jeku je dešavanja koja se tiču njene veridbe sa kontroverznim milionerom Asminom Durdžićem i situacija njenim ulaskom u “Elitu” kako bi se suočila s verenikovom bivšom devojkom, Aneli Ahmić, nije nimalo sređena.

Naprotiv, isplivale su brojne informacije po pitanju kako Asminove, tako i Aneline prošlosti, te je starleta u brojnim gosotvanjima povodom ove problematike iskreno odgovarala na pitanja koja su se ticala poverenja u svog partnera.

Kako je nekoliko puta istakla, nije sigurna kome da veruje, a kada je pitana hoće li Asminu dati drugu šansu i oprostiti mu sve što se dogodilo do sada, odgovorila je da, ukoliko to uradi, više ništa neće biti isto, niti će ona biti ista prema njemu.

Nebrojeno puta priznala je i da nije sigurna hoće li ga ikada primiti nazad u svoj život, ali sada je njenom novom slikom koju je okačila na svoj profil na društvenoj mreži instagram sve jasno.

Fotografija je očigledno napravljena one večeri kada je Dobrojevićeva išla da se suoči sa Aneli u rijalitiju, međutim, Stanija je istakla da ništa ne radi slučajno i da je pre svega “životni igrač”, te će njeni postupci svima vrlo brzo biti jasni i opravdani.

Zbog toga fotografiju starlete ne treba olako shvatiti s obzirom na to da se jasno vidi njen verenički prsten, koji ne bi objavila da svom vereniku do sada nije oprostila.

Instagram,
Instagram,

Asmin je vrlo brzo shvatio njenu skrivenu poruku i objavio stori na svom Instagram profilu gde je jasno napisao kako se oseća.

– Od ljubavi se ne živi, ali se za nju gine – istakao je uz tri crvena emotikona srca Dunrdžić na svom nalogu na Instagramu.

Kako će se njihova veza odvijati do daljnjeg ostaje da vreme pokaže.