Home Zanimljivosti KAČAVENDIN TAJANSTVENI VERENIK ULAZI U ZADRUGU: Vlada strah u Beloj kući –...

KAČAVENDIN TAJANSTVENI VERENIK ULAZI U ZADRUGU: Vlada strah u Beloj kući – Sve je priznala Đedoviću… (VIDEO)

369
0
Marko Dedovic, Milena Kacavenda,
Marko Dedovic, Milena Kacavenda,

Strepi šta će ljudi reći…

Učesnica rijalitija “Elita” Milena Kačavenda, poznatija kao Kuma, u razgovoru sa Markom Đedovićem otkrila je da joj ne bi bilo sve jedno kada bi u rijaliti ušao njen “pokojni” verenik.

Sinoć tokom emisije “Pretres nedelje” osamila u pušionici sa Đedovićem i komentarisala aferu koja je nastala oko njenog bivšeg verenika, za kojeg je mislila da je poginuo, a na kraju se ispostavilo da je ipak živ.

Milena je Marku priznala da je za njim odlepila, a zaljubljenost koju je osetila prema njemu uporedila je sa osećanjima koje je imala prema bivšeg suprugu Srđanu Kačavendi.

– David je kao zbog mene pratio rijaliti, ali je u putu vozio, a gleda tv u kolima kad vratim film. Meni je najteže bilo što on ne postoji. Pita on mene da li bih se udala i ja na keca kažem da bih. Mogu da poredim kao kad sam se u muža zaljubila, leptirići – govorila je Milena, a Marko nije mogao da veruje koje priče izlaze iz njenih usta.

– Živo me zanima da li će se pojaviti… Zamisli kad ja svojoj deci govorim da se udajem i oni prenose Srđanu. Treba prošetati ulicom – nastavila je da priča Milena u pušionici tokom razgovora sa Markom.

Zbog teme koja se pokrenula o njenom bivšem vereniku Davidu Tošiću na društvenim mrežama se spekuliše da će on postati deo Elite.

To čak sumnja i Milena, zbog čega i strahuje od njegovog pojavljivanja na vratima Bele kuće.

Detaljnije pogledajte na video klipu u nastavku: