Home Zanimljivosti LAŽNI VERENIK OBMANUO LAŽNU KUMU: Mlada i neiskusna Milena Kačavenda uspela da...

LAŽNI VERENIK OBMANUO LAŽNU KUMU: Mlada i neiskusna Milena Kačavenda uspela da nasedne i na ovo… (VIDEO)

254
0
Milena Kacavenda,
Milena Kacavenda,

Urnebesno…

Danima je u medijima aktuelna tema Milene Kačavende i njenog verenika koji je navodno živ, a predstavlja se pod imenom David Tošić. Ona je u nekoliko navrata istakla kako je sa njim imala isključivo virtuelnu komunikaciju, te da je vešto izbegavao da se ikada sretnu uživo oči u oči.

Priča se još više komplikuje kada je u javnost izašla inofrmacija da se navodno radi o čoveku koji je bivši partner košarkašice Milice Dabović, Ljubomiru Hadžisteviću koji se svojevremeno predstavljao kao Vuk Roten.

Međutim, Dabovićeva je to demantivala i istakla kako njen bivši partner i čovek koji je verio Kačavendu nisu iste osobe. Misterija kojom je obavijena cela afera se graniči sa naučnom fantastikom, a imaginarni muškarac ne prestaje da intrigira medije i učesnike unutar Bele kuće. Iz dana u dan čujemo nove informacije koje kuma, slučajno ili namerno dozira.

Boža Džons, Marko Đedović, Luka Majčica i Milena Kačavenda sedeli su u dvorištu i neobavezno pričali na razne teme.

U jednom momentu kuma je povela priču i oko čuvenog verenika i iznela do sada nepozante detalje njihovog odnosa.

Ona je ispričala jednu situaciju koja joj je ostala upečatljiva, a tada je i počela sumnja da je možda čovek za koga je trebalo da se uda prevarant i manipulator.

– Ja sedim u restoranu, znači za to postoje dokazi… Sa tri drugarice na ručku, subota je, jedan popodne. Oko dva nam stiže ručak, a u jednom trenutku ruže, ja kad budem tebi pokazala poruke na cveću…A moja najbolja drugarica me snima telefonom… – rekla je Milena.

Ostali su pomno pratili Kačavendu dok priča, a onda prasnuli u smeh.

– Kaže meni drugarica on je neki prevarant, nije mi poslao pare – rekla je Kačavenda.

– On je nju zvao? – zbunjeno je pitao Đedović

– On je njoj izdiktirao poruku, a ona otišla po cveće organizovala i platila. Rekao joj je kad Milena dobije cveće snimi to… Meni oči pune suza, jel shvataš ti to, mene ovakvu kabadahiju – rekla je Milena.

– Ti si bolesna, tebe će da strpaju u ludnicu – rekao je Đedović.

Detaljnije pogledajte u videu KLIKOM NA OVAJ LINK!