Home Zanimljivosti ASMIN VRAĆEN NA FABRIČKA PODEŠAVANJA: “Nebitan i iskompleksiran – Još sa dijagnozom…”

ASMIN VRAĆEN NA FABRIČKA PODEŠAVANJA: “Nebitan i iskompleksiran – Još sa dijagnozom…”

446
0
Asmin Durdzic,
Asmin Durdzic,

Bez dlake na jeziku…

Saga koja se odigrava između Stanije Dobrojević, Aneli Ahmić i Asmina Durdžića, ne prestaje da trese Balkan i intrigira svakoga ko voli da prati rijaliti svet.

Reklo bi se da svako ima mišljenje na ovu temu.

Dok jedni obožavaju svog favorita u ovom ljubavnom trouglu, postoje i oni koji prilično oštro i žustro komentarišu glavne aktere.

Jedna od njih jeste i nekadašnja zadrugarka Žana Đorđević, poznatija kao Žana Omnia.

– Sve mi ovo od strane bivšeg Anelinog muža i cele ove situacije koja se odigrava napolju izgleda kao jedan veliki jeftini medijski vašar, ko je koliko cigli zalepio na ploču od kuće ili nekog objekta… Deluje mi kao loša reklama za jeftino malterisanje zarad postizanja viših ciljeva.

– Stanija mi ne zvuči ni ubedljivo ni ozbiljno, opet moja tacka gledišta, naravno. Da je tako i da je ta ljubav između njih bila toliko jaka, ona bi i sada stajala iza cele priče koja je plasirana javnosti bez želje da se bilo kome opravda. Stajala bi čvrsto iza svojih reči da nije znala ništa, da je zavolela tog čoveka takvog kakav bas zapravo jeste i zaštitila ga kao osobu sa kojom je planirala porodicu, makar rečima.

– Nositi prsten, a pričati kako trenutno nije sa nekim je ravno dečijim pričama iz vrtića. Odrasle zrele osobe znaju da zaljubljenost traje od tri do šest meseci i da su prinčevi i vitezovi na belim konjima likovi iz bajki – objasnila je Omnia.

– Gospodin bivši/sadašnji muž, gospodin nebitni, ima kompleks nebitnosti i želju za medijskom pažnjom, pa na taj način vređajući sve osobe napolju putem društvenih mreža i portala svoj kompleks nebitnosti misli da će pretvoriti u kompleks bitnosti. Gospodin nebitni sa dijagnozom vidi put ka bitnosti, medijskoj reklami za posao kojim se bavi “izrada fasada na nedovršenim objektima i osobama” – bila je oštra Žana.

Previous articleALEKSANDRA NIKOLIĆ UPALA KOD FILIPA CARA U CRIKVENICU: Rešila da zaustavi laži – Sve prenošeno uživo… (VIDEO)
Next articleMILENA KAČAVENDA NAPUŠTA ZADRUGU: Mora da izađe iz rijalitija zbog stvari koje su šokirale region… (VIDEO)