Home Zanimljivosti DA LI MLADEN VULETIĆ I JELENA PEŠIĆ ULAZE U ZADRUGU: Progovorili o...

DA LI MLADEN VULETIĆ I JELENA PEŠIĆ ULAZE U ZADRUGU: Progovorili o sudbini njihovog braka – “Već dugo se spremalo…”

548
0
Jelena Pesic, Mladen Vuletic,
Jelena Pesic, Mladen Vuletic,

Porodica na okupu…

Bračni drugovi Mladen Vuletić i Jelena Pešić koji su slavu stekli u rijaliti programu “Zadruga”, još uvek uživaju u ljubavi i brak im itekako prija.

Mladi par već je predstavio javnosti svoju prvu ćerku Milu, ali sada su po prvi put pred kamerama pokazali svoju drugu ćerku Mionu, a Vuletić je potom otkrio da li je Pešićeva ponovo u drugom stanju.

– Jelena je trudna opet, treći put – govori kroz šalu Vuletić i dodaje:

– Svake godine smo trudni, narod polemiše na društvenim mrežama da je godinu i nešto dana rano da se već rodi druga beba. Naš narod je mnogo bistar, pustimo ih da tako pričamo. Nema stajanja. Nije trenutno trudna, ali nastavljamo dalje, idemo do petoro dece – priznao je Mladen, a na priču se nadovezala i njegova supruga.

– Odlično smo se snašli kao roditelji i ne odustajemo sigurno. Nastavljamo dalje da širimo porodicu. Mila obožava seku Mionu. Stalno pruža ruku da joj dovedemo Mionu. Smeška se stalno. Nije ljubomorna, jedino kad tepam Mioni, a Mila je pored mene, e tad ume da bude malo ljuta – govori Pešićeva.

Mladen je potom prokomentarisao njihov potencijalni ulazak u “Elitu” i potvrdio da to, nažalost, za njih dvoje trenutno nije opcija.

– Ne planiramo rijaliti. Mi smo u poslovnim obavezama. Ja pravim kuće, vikendice, brvnare… Ne volimo da se hvalimo. Žena radi na televiziji, plus je i u marketingu, tako da smo na sve strane, ne stižemo ništa od posla – istakao je Vuletić.

Pešićeva je priznala i da ona i suprug uveliko planiraju crkveno venčanje i krštenje obe ćerke ko se dugo spremalo i planiralo.

– Crkveno venčanje nismo obavili, jer je tada bio post kada smo to obavljali. Sada smo zakazali venčanje i dan kasnije krštenje za Milu i Mionu. To su lepi događaji koji nas čekaju, tačnije najlepši – izjavila je Jelena.

Previous article“TO JE DEFINITIVNO I ZVANIČNO”: Stanija javno otkrila šta se dešava sa Asminom i gde je verenički prsten…
Next articleBRUTALAN UDAR NA VODITELJKU ZADRUGE: Asmin poslao jezivu opomenu pred isključenje…