Home Zanimljivosti MAJA ĆE POLUDETI KAD SAZNA: Dobio poziv za Zadrugu – Izazvala haos...

MAJA ĆE POLUDETI KAD SAZNA: Dobio poziv za Zadrugu – Izazvala haos u Beloj kući…

1134
0
Maja Marinkovic, Taki,
Maja Marinkovic, Taki,

Haos na imanju…

Zadrugari Teodora Delić i Nikola Jovanović, poznatiji kao Predsednik zbunili su brojne gledaoce rijaliti šou programa “Zadruga 7 Elita” neuobičajenim ponašanjem.

Na Instagram profilu stranice koja se bavi popularnim rijalitijem isplivao je šokantan snimak na kome se može videti Teodorin ispad u spavaćoj sobi.

– Kupanje, ajmo – histerisala je Teodora, a potom i skinula papuču i izbila Nikoli flašicu vode iz ruku, koju je nakon pada na tlo i šutnula.

– Mu j**em mamu u p*ku, idi se kupaj, majmune – nadovezala se ona, a nakon toga je i pljunula zadrugara ispolivanog sokom.

– Vi samo umete da polivate i pljujete – branio se zadrugar.

Podsetimo, Taki Maranković, otac rijaliti učesnice Maje Marinković otkrio je nedavno detalje druženja sa učesnicom Teodorom.

– Viđali smo se jednom u dva tri dana, u gradu je znaju sa mog rođendana. Teodora u mom društvu nikada nije opsovala, nikada nisam čuo iz njenih usta tako nešto – rekao je Taki za “Pink”.

Potencijalno zbog ove izjave, gledaoci popularnog rijalitija nisu propustili da isprozivaju Takija zbog teodore.

– “Hocemo @takitadza da udje da reši malu”, “Maja će i nju i Takija što je vodao ovo” – obratili su se korisnici popularnoj rijaliti učesnici i njenom ocu za koga se već odavno spekuliše da će ući u sedmu sezonu.

Da li će produkcija uslišiti ovaj poziv, ostaje nam da vidimo.

Previous articleTRESU SE ZIDOVI BELE KUĆE: Strašan obračun sa Miljanom Kulić – Pala pljuvačina… (VIDEO)
Next article“BEBICA OD PRODUKCIJE DOBIJA INFORMACIJE IZ SPOLJNOG SVETA”: Obelodanjeni dokazi – Miljana napušta rijaliti…