Home Zanimljivosti “NIJE SMELA OVO SEBI DA DOPUSTI”: Stanija sve dobro osmislila kako bi...

“NIJE SMELA OVO SEBI DA DOPUSTI”: Stanija sve dobro osmislila kako bi profitirala – Razorila porodicu i otela muža…

449
0
Stanija Dobrojevic,
Stanija Dobrojevic,

Oštro i bez uvijanja…

Prethodnu nedelju obeležilo je konačno suočavanje Aneli Ahmić i Stanije Dobrojević, koju je aktuelna zadrugarka optužila da joj je razorila porodicu i otela muža Asmina Durdžića.

Javnost je bila na nogama nakon ovog suočavanja, te je svasko imao mišljenje i stav na ovu temu.

Žana Đorđević je za medije podelila svoje utiske, a nije baš imala rteči hvale za pojedine aktere:

– Gledala sam suočavanje Aneli i Stanije. Što se tiče mog komentara i mišljenja, mislim da je Aneli bila daleko dominantnija od Stanije u razgovoru. Sa moje tačke gledišta mi je celo to suočavanje više izgledalo kao nadmetanje šta je kome kupljeno po skupljoj ceni, čije su krpice i komadi odeće fejk, a čiji original.

– S obzirom da pričamo o ženi koja je ostavljena i prevarena i o novoj izabranici dotičnog Anelinog sadašnjeg-bivšeg muža, mislim da je razgovor bio dosta čudan, pitanja su bila jako čudna sa obe strane. Meni su izgledale kao dve školske drugarice koje se dugo nisu videle, pa su se srele i sele da proćaskaju na klupici u parku, ko je kada i koliko imao intimnih odnosa u međuvremenu, ko je gde, šta, kada i koliko pazario – priča Žana.

Ona tvrdi da ne veruje u Stanijinu priču da nije znala da je Asmin oženjen:

– Ne mogu da shvatim, taman posla još da razumem, a kamoli da prihvatim kao zdravorazumski da neko ko ima godina i iskustva kao Stanija pre toga nije jasno ispitala situaciju sa kim ulazi u ozbiljnu emotivnu vezu, pravljenje porodice i dece je ozbiljan korak ka životu. Propusti se svima dešavaju, ali ovo je previše kratak vremenski period za takav propust.

– Takve propuste sebi kao ozbiljnoj ženi i dugogodišnjem rijaliti igraču nije smela da dozvoli. Pre mislim da Stanija na ovaj način želi da se vrati svojoj rijaliti karijeri i da je ovim postupkom i suočavanjem sa Aneli htela da pokaže kako je i dalje aktuelan rijaliti igrač, što “poštujem”, to mi definitivno više tako izgleda, ona mi nikako ne izgleda kao zaljubljena žena – izjavila je Žana.

Ona je zapravo pokušala da istakne kako je Stanijin navodni plan bio da se vrati u rijaliti, ali je potpuno raskrinkan.

Previous articleJANJUŠA SAČEKALE TUŽNE VESTI: Potpuno utučen – Postoje samo dve opcije… (VIDEO)
Next articleALEKSANDRA NIKOLIĆ UPALA KOD FILIPA CARA U CRIKVENICU: Rešila da zaustavi laži – Sve prenošeno uživo… (VIDEO)