Home Zanimljivosti “TO JE DEFINITIVNO I ZVANIČNO”: Stanija javno otkrila šta se dešava sa...

“TO JE DEFINITIVNO I ZVANIČNO”: Stanija javno otkrila šta se dešava sa Asminom i gde je verenički prsten…

7164
0
Stanija Dobrojevic, Asmin Durdzic,
Stanija Dobrojevic, Asmin Durdzic,

Otvoreno progovorila o svemu…

Starleta Stanija Dobrojević suočila se u petak uveče u “Eliti” sa Aneli Ahmić, ženom svog doskorašnjeg oženjenog verenika Asmina Durdžića, o čemu je brujao čitav Balkan.

Nije krila da joj se poljuljalo mišljenje o Asminu posle njenog razgovora sa prevarenom Aneli, a sada je, nakon što je sabrala utiske, donela konačnu odluku.

Asmin je, naime, na Instagramu obelodanio da je njemu i Staniji došao kraj, i to njenom odlukom.

– Iako sam se borio svim silama da dokažem istinu, ne vredi, pobedili ste! Stanija me je definitivno ostavila! Nadam se da ste sada srećni, zlobnici – jadao se uvređeni Asmin, nakon što se i Stanija sama uverila u pojedine laži koje joj je plasirao.

Nakon svega, domaći mediji su kontaktirali Staniju kako bi se saznali da li je ovo njena odluka, ali i da li je konačna.

– To je definitivno i zvanično! Naš poslednji razgovor sigurno nije protekao mirno, to vam je jasno. Ne postoji više nikakve šanse – na “bloku” je, ne želim da ga čujem! Želim da se ogradim od čitave priče, ne želim da dajem izjave, a on nek se tera tamo sa svima njima i oni međusobno – priča Stanija i dodaje:

– Našla sam se slučajno u svemu ovome nedužna. To je između njih sada, ja više nemam šta da kažem – rekla je, pa dodala da mami i bratu tek treba da kaže kako stoje stvari.

– Nisam još pričala sa njima, ovde sam sa drugaricama, na skrivenom mestu (smeh). Kada biste ovo mogli da snimite i uslikate… (smeh). Vidim da su me već spojili sa novim frajerom, to nije istina. Svi bivši bi da me teše, javljaju se, takođe i neki oženjeni koji kažu:”Pa, što si njemu dala šansu, kada sam ja oženjen, ali više dobrostojeći, mogao sam mnogo više da ti pružim u životu” (smeh) – priča Stanija.

Mnoge je zanimalo da li ju je pozvao Marko Marković da je teši:

– Ne, nije… On nije – rekla je i otkrila gde je i šta je sa vereničkim prstenom koji joj je kupio Asmin.

– Prsten je u kolekciji gde je i ostalo prstenje od momaka koji su me verili ranije – objasnila je Dobrojevićeva.

Previous article“HOĆEŠ DA ME DISKVALIFIKUJEŠ”: Nakon stravičnih uvreda – Miljana Kulić se rasula na komade… (VIDEO)
Next articleDA LI MLADEN VULETIĆ I JELENA PEŠIĆ ULAZE U ZADRUGU: Progovorili o sudbini njihovog braka – “Već dugo se spremalo…”