Home Zanimljivosti BIO JE NA SPISKU SVATOVA: Pogledajte šta mu je Kačavenda poručila o...

BIO JE NA SPISKU SVATOVA: Pogledajte šta mu je Kačavenda poručila o lažnom pokojniku i njihovoj ljubavi…

274
0
Milena Kacavenda,
Milena Kacavenda,

Iskreno o svemu…

Javnost ne prestaje da bruji o učesnici rijalitija “Elita”, Mileni Kačavendi, i njenom pokojnom vereniku, za kojeg se svakim danom sve više ispostavlja da ipak nije pokojni.

Sa svih strana počeli su da se oglašavaju novi izvori sa poverljivim informacijama u vezi njihovog ljubavnog odnosa i planirane svadbe.

Sada se javnosti obratio i Milenin prijatelj, koji je insistirao na anonimnosti, budući da ne želi da se “provlači u medijima”.

Izvor je pre svega prokomentarisao Kačavendin ulazak u rijaliti, kao i njen uspeh u istom:

– Mislim da se Milena baš dobro snašla u “Eliti”, koliko sam uspeo da ispratim. Video sam da me je nekoliko puta spomenula, vidim da je u žiži javnosti – rekao je Milenin prijatelj.

Zatim se osvrnuo na priču o vereniku:

– Ono što ja znam jeste da je Milena bila ubeđena da je to sve realno. Želela je da to bude kao neko iznenađenje, verovala je u njegove idilične priče koje su bile nalik bajci. Neki od nas nismo u startu verovali u sve to, ali nismo hteli da se mešamo u tuđu ljubav. Koliko sam shvatio, oni su se dopisivali svakog dana, a on je odjednom nestao, prestalo je dopisivanje. Na jedan način je, sigurno, pričala sa nekim ljudima koji su verovali u tu priču, a na drugi sa nama, koji nismo… Ali da, ona je sigurno dobre dve nedelje nakon njegove navodne pogibije verovala u celu tu priču – priznao je prijatelj Milene Kačavende koji je podsetio da je svadba planirana da se održi 6. maja ove godine.

– Pozvan sam bio na svadbu. Nisam kupio poklon, planirao sam da im novac stavim u kovertu, ali eto, do svadbe nije došlo – kazao je on u svojoj izjavi za Pink.

Previous article“OVU PRIČU MOŽE DA PRODA TELETABISIMA”: Stanija sve šokirala – Obraćanje naciji… (VIDEO)
Next article“LUKAVA SI I SEBIČNA”: Janjuš rekao Aneli sve u lice šta o njoj misli – Ništa nije krio… (VIDEO)