Home Zanimljivosti OTKRILA PRAVU ISTINU IZA SESTRINIH SUZA: Imala je štošta da kaže –...

OTKRILA PRAVU ISTINU IZA SESTRINIH SUZA: Imala je štošta da kaže – Završila potpuno uplakana… (VIDEO)

541
0
Aneli Ahmic, Sita Ahmic,
Aneli Ahmic, Sita Ahmic,

Imala je štošta da kaže…

Rođena sestra učesnice “Elite” Aneli Ahmić, Sita Ahmić, nije se suzdražala i prokomentarisala je novonastala dešavanja u Beloj kući u toku kojih je njena sestra završila potpuno uplakana.

Svi su mislili da je razlog bio takmičar Marko Janjušević Janjuš, međutim, sestra Ahmić imala je da potvrdi nešto drugo.

Aneli i Marko Janjušević Janjuš navodno su ponovo stavili tačku na svoj odnos, međutim, Sita smatra da će vrlo brzo sve ponovo biti kao ranije.

– Danas mi je bilo baš teško, žao mi je. Ona je plakala sigurno zbog male, teško joj je i kada je razdvojena od Janjuša, jer je on puni tom nekom pozitivnom energijom, da zaboravi na sve to vani, to je moje mišljenje. Mislim da će se brzo pomiriti, dan-dva, plafon tri – opet će biti prijatelji kao što su bili i ranije – kazala je Sita i nastavila:

– Cenim što je to tako rekla, da je zaljubljena u njega. Svi vidimo da se zaljubila, nismo ćoravi! Drago mi je što je to tako rekla i da se mora maknuti od njega, da to ne preraste u nešto više, jer se Janjuš vodi tom nekom pričom da se pomirio sa bivšom ženom. Ako je to tako, ona tu nema šta da traži. S druge strane, on je odlepio za njom, nikad ga ovakvog nisam videla, otkad pratim “Zadrugu”, pa sad “Elitu”. Nikada ga nisam videla ovakvog, da nekoga ovako žustro brani i zastupa, nikad do sada.

Sita je takođe priznala da joj se ne dopada Janjuševa teorija da on Ahmićevoj služi kao neka vrsta zamene za Asmina Durdžića, nekadašnjeg muža, ljubomornim.

Nema od toga ništa. Aneli ne voli Asmina, to je sto posto, nema potrebe da ona njega pravi ljubomornim. To je Janjuševa paranoja samo, Aneli sto posto više ne oseća nikakvu ljubav prema Asminu.

Juče je puklo prijateljstvo između Slađe Poršeline i Aneli, čemu se njena sestra Sita obradovala.

– Drago mi je što se ovo dogodilo, oduvek sam videla zavist i ljubomoru prema Aneli. Mislimo da Slađa uopšte nije Anelino društvo, prija nam kad se druži sa Mionom. Ono kad se Aneli napila na žurki, to je Slađa sve kriva, miksala joj je pića i stalno donosila, Aneli uopšte nije takva! Čuli ste šta je Slađa sinoć rekla, to se moglo očekivati od nje, to je takav profil. Već pravi klan protiv Aneli – izjavila je Sita.

Pogledajte šta je Aneli imala da kaže povodom svog trenutka slabosti na videu ispod:

Previous articleMAJA MARINKOVIĆ BEŽI ZBOG FILIPA CARA: Odložila ulazak u Zadrugu – Avionom napustila Srbiju…
Next articleVIŠEČASOVNA SVAĐA ČLANOVA PRODUKCIJE: Ivana Šopić i Darko Tanasijević ne mogu da sarađuju – Oglasila se voditeljka…