Home Zanimljivosti STANIJA POTVRDILA DA JE U OZBILJNOJ VEZI: Nakon afere sa Asminom –...

STANIJA POTVRDILA DA JE U OZBILJNOJ VEZI: Nakon afere sa Asminom – Javno progovorila o ozbiljnom muškarcu… (VIDEO)

3405
0
Stanija Dobrojevic,
Stanija Dobrojevic,

Ne da na sebe…

Autor popularne emisije “Ekskluzivno”, Nikola Rumenić, na tapetu je Instagram profila starlete Stanije Dobrojević.

Ona je potpuno besna povodom tema kojih je postala deo na crvenoj televiziji i javno je prikazala poruke između nje i Nikole.

Razlog njenog poteza na mrežama je taj što je dobila dojave da je bilo u toku gostovanje Žane Omnie, Viktorije Mitrović, kao i novinara Nikolu Žugića u emisiji “Pitam za druga”, povezana sa dečkom čiju je fotografiju, inače objavljenu na društvenoj mreži Instagram, Rumenić slučajno postavio kao naslovnu sliku video priloga koji je sa Dobrojevićevom pripremio povodom slavlja koje je priredila za 60. rođendan svoje majke Slavice.

Na naslovnoj se jasno vidi da je u pitanju Nikolin snimak ekrana i na njemu je vidljivo ime naloga na kom je postavljena fotografija dečka prezimena Novaković.

Nastao je još veći problem jer su svi tu fotografiju video snimka na Jutjubu povezali sa drugim delom naslova koji je Nikola odabrao za postavljeni prilog, a on je glasio “Hoću muškarčinu a ne prazne bajke”.

Stanija je na svom storiju na Instagramu objavila poruke koje je uputila Nikoli iz vremena objavljivanja priloga, kao i nakon tvrdnji kojih je bila žrtva u emisiji Red Tv-a.

– Da li je moguće da ove spodobe sede u emisiji “Pitam za druga” i pakuju mi aferu s likom koga i ne poznajem? To je ovaj neki lik koga je Rumenić ubacio u prilog proslave rođendana moje majke. Nit’ ga znam, nit’ poznajem, Rumenić mi tražio da mu lajkujem neku sliku i učinila sam to. A ovo što ove nakaze i spodobe sede u emisiji i ovako mi pakuju javno priče, ja sam zgrožena – napisala je Stanija iznad poruka koje je uslikala.

Poruke prenosimo u cleosti:

– Je l’ realno da ovaj lik ide na naslovnu snimka? Pa ko će da mi klikne na snimak, bre? Menjaj to! Dobio je reklame da ti je za života dužan – napisala je pre pet meseci Rumeniću.

Zatim se Nikoli ponovo obratila napisavši mu da će javno izneti da je sve bila greška i da je sve što je učinila bilo na njegov nagovor.

– Nikola, pitaju me novinari za ovog lika, moram da kažem istinu, odnosno, prebaci sve na malu Emu pevačicu, kao što si i stavio u prilog. Pošto imam dečka pa neću problem, niti da moram da demantujem – zato. Ono sam uradila za tebe. Zbog tebe! Jer smo dobri! Al’ medijski tog lika ne vezuj za mene, imam dečka ozbiljnog da ne pravim problem – priznala je Stanija.

Da podsetimo, afera ljubavnog tria “Stanija-Asmin-Aneli” aktuelna je već neko vreme unazad i ovim postupkom na Instagramu Dobrojevićeva je potvrdila da je na to stavila tačku ušavši u novu vezu za koju tvrdi da je sa ozbiljnim muškarcem.

Pogledajte deo emisije u kom je spomenuta Stanija i njena povezanost sa dečkom koji je nezgodom dospeo na mrežu i u konotaciju sa njom.

Pogledajte prilog:

Previous article“MAMA KUNE I PLAČE” – UMEŠANA DEJANOVA DEVOJKA: O potezu Dragojevića bruje svi – Biljani priredio neočekivano…
Next articleNJENU REAKCIJU ČEKA ČITAV BALKAN: Asmin ne odustaje nakon što ga je Stanija blokirala – Preduzeo šokantan potez…