Home Zanimljivosti SUPRUGINE REČI MU ODZVANJAJU U GLAVI: Janjuš priznao šta mu je poručila...

SUPRUGINE REČI MU ODZVANJAJU U GLAVI: Janjuš priznao šta mu je poručila – Aneli nije dobro… (VIDEO)

4449
0
Marko Janjusevic Janjus,
Marko Janjusevic Janjus,

Nikad iskreniji o svemu…

Voditeljka Ivana Šopić najavila je sledeći video klip na kom su učesnici “Elite” imali priliku da vide razgovor Nikole Lakića i Aneli Ahmić o Marku Janjuševiću Janjušu, gde on govori da se dopadaju jedno drugom, kao i da bi voleo da među njima sve bude kako treba.

Nakon ovoga, Ivana je dala reč Janjušu:

– Ja uvek prihvatim svako komentarisanje, ja prihvatim to kao nečije mišljenje. Ranije sam reagovao malo drugačije, a sada sam stekao iskustvo. Jednu stvar bih rekao na to kako Ena reaguje, nju boli ku**c. Rekla mi je samo da nemam se*s, ostalo šta ću ja raditi 10 meseci, to je moja stvar. Ništa nisam obećao vama ili bilo kome, je l’ sam rekao nešto?! Nisam. Moja bivša supruga je neko koga ja volim najviše na svetu, mogao sam da budem sa njim 600, ne mogu nikoga da volim kao nju – rekao je Janjuš.

– Kako komentarišeš što je rekla Aneli da se namerno posvađa sa tobom da bi se udaljili – pitala je Ivana.

– Ja sam rekao Aneli da nisam došao da budem u vezi, ali sam je mnogo zgotivio. Kada sam čuo da je plakala, ja sam odmah otišao kod nje…Više mi odgovara da se zezam. To da me neko napada, to me ne intresuje. Pet puta sam rekao šta hoću i kako hoću, znači, Aneli je neko ko mi je postao drag. Nije to zaljubljenost, sada da izađe napolje i da vidi nekoga ko joj je drag, boleo bi je ku**c za mene. Naše druženje da ostane ovako jedan period duži, ko zna šta može da se desi – rekao je Janjuš.

– Sada sam mogla da zaključim, a i ranije slušam Janjuša, da li imaš utisak da je on rezervisan jer nije siguran da bi mu ostala lojalna ovde – pitala je voditeljka.

– Mislim da nije to problem, on itekako zna šta ja osećam prema njemu. Ja mislim da sam ga uverila, ne znam zašto on tako govori – rekla je Aneli.

– Ja sam neko ko je prošle godine s Janjušem dosta vremena provodio, zajedno sa Mikicom. Ono je stvarno prošle godine rekao da ga ništa ne zanima, da hoće da pokaže drugu stranu, da se iskupi. Ako je tako, da nije bilo, onda može neko da razmišlja kao Lakić. Mora da bude svestan, da ako nastavi ovakav odnos, Aneli će da mu ljubomoriše – rekla je Matora.

– Ja bih najsrećniji bio, sada sam iskren. Najviše bih voleo da ja imam dve žene, jednu u rijalitiju, jednu napolju. Ali, ne sad prave dve žene, nego da vidim kako će funkcionisati. Šta ja tebi ne pružam kao neko sa kim si u vezi – rekao je Janjuš.

– Možda taj jači zagrljaj, meni se*s taj nije bitan – rekla je Aneli.

Detaljnije pogledajte u videu: