Home Zanimljivosti “VIŠE MU SE SVIĐAM JA NEGO STANIJA”: Uništila Asmina – “Trebalo je...

“VIŠE MU SE SVIĐAM JA NEGO STANIJA”: Uništila Asmina – “Trebalo je da ga nauči da se ponaša…” (VIDEO)

306
0
Zana Omnia Dordevic, Asmin Durdzic, Stanija Dobrojevic,
Zana Omnia Dordevic, Asmin Durdzic, Stanija Dobrojevic,

Bez dlake na jeziku…

Žana Đorđević, poznatija kao Žana Omnia, gostovala je u emisiji emitovanoj na crvenoj televiziji.

Voditeljka Anastasija Buđić ugostila je, osim nje, još i Viktoriju Mitrović, kao i novinara Nikolu Žugića u istoj epizodi.

– Žana, ljudi nisu očekivali od tebe onakvu reakciju, ostavila si veliki pečat. Ti si tako fino juče vodila bitku – zaključila je voditeljka obrativši se Žani.

– Da je rat nije rat, ja ni sa kim u ratu, nekako moram da ti kažem da ja nisam dobila retorička pitanja već tri prosto proširena pitanja da iznesem svoje mišljenje. Iznela sam i dobila niz uvreda na svoj račun koje nisu bile na mestu, mogla sam da ćutim, ali nisam – rekla je Žana.

– On je tebe stavio slike i pored slike majmune, ti si bila prinuđena da odgovoriš – rekla je Anastasija.

– Tako je, svako može da ima svoje mišljenje pa tako i ja, ali sam dotični, koga sam ja nazvala nebitnim, i dalje smatram da je to, jer neko ko je bitan se ne odriče svog deteta, daje sebi pravo da kači moje slike. Ja Staniju ne poznajem, samim tim što se dotični betmen me*nem obratio na način na koji se obratio aludirajući i pozivajući se na Staniju. Da li je ta priča iskrena ili ne, smatram da je Stanija mogla da ga pozove i da mu skrene pažnju, mislim da nema potrebe vređati nijednu ženu, a bilo ih je mnogo. Imam itekako prava da se odbranim na način kako ja želim. Volim da sam zadovoljna u svojoj koži, da se osećam lepo zdravo spokojno. Mislim da mu se mora stati na put, jer ako je to dokazivanje ljubavi, uvek sam pristalica poštujem te poštuj me – rekla je Žana.

– Ja sebe ne doživljavam ni starletom ni poznatom, ja imam godina koliko imam, želim da uživam u svom životu, ja idola nemam, ja sam vernik. Ja nikada nisam sama ja sam ispunjena žena, imam svoje dete koje volim i koje me voli. Muškarac može da mi ulepša i to je to – istakla je Žana.

– Ti si njemu rekla da ti je nebitan, i zbog tog “nebitan” je nastalo sve ovo – rekla je voditeljka.

– Nekada neki ljude ne možeš da doživiš previše ozbiljno, isključivo mislim da je bila u pitanju moja izjava koju sam dala. Ne mislim da sam jedina žena koja je ponižena verbalno od njegovih uvreda, tako da taj dan mi je bilo dosadno – izjavila je Žana.

– Da li si ti njemu posebno interesantna zato što si sa Markom? – upitala je Anastasija.

– Ne znam, pre bih rekla da mu se sviđam više nego ona – rekla je Žana.

– Da li ste vi i dalje u toj vezi bez veze – upitala je Anastasija.

– Marko i ja smo u fantastičnim odnosima, čujemo se svaki dan – rekla je Žana.

– Da li tebi smeta situacija sa Elektrom, da li je tu više od prijateljstva – pitala je Anastasija.

– Marko je jedan jako kulturan dečko, jako fin i svaka devojka bi ga poželela. Marko je u Crnoj Gori, jednostavno ne možemo da vodimo možda način života koji smo hteli, odlična komunikacija. Da li se viđamo ili ne to je naša privatna stvar – rekla je Žana.

Kako je tekao ostatak gostovanja, pogledajte na videu ispod:

Previous articleVIŠEČASOVNA SVAĐA ČLANOVA PRODUKCIJE: Ivana Šopić i Darko Tanasijević ne mogu da sarađuju – Oglasila se voditeljka…
Next articleJANJUŠ UDARIO NA DRUGARICU SVOJE BIVŠE LJUBAVI: Čak je spomenuo Maju Marinković – Čeka se njena reakcija… (VIDEO)