Home Zanimljivosti OTKRIVENE MRAČNE TAJNE: Šokantno saznanje o odnosu u porodici Aneli Ahmić…

OTKRIVENE MRAČNE TAJNE: Šokantno saznanje o odnosu u porodici Aneli Ahmić…

5866
0
Aneli Ahmic,
Aneli Ahmic,

Sve o sukobu sa bratom…

Trenutna učesnica rijalitija “Elita” Aneli Ahmić često je na meti prozivki da je zbog novca bila sa Asminom Durdžićem.

Njena porodica je i pre, a i danas živi na visokoj nozi, ali je često zbog svog načina života bila u sukobu sa bratom Ajlinom Ahmićem, poznatog u krimi miljeu bosanske prestonice.

– Aneli je devojka koja je pre 15 godina bila kraljica silikona tako su je zvali.

– Uvek je imala novca, ali se i kretala u takvom društvu, momci su joj bili bogataši i prva je imala skupe brendove tašni, cipela, kao i automobila koje je vozila.

– Njen brat Ajlin, od ranije poznat zbog kriminalnih radnji, nije se slagao sa njenim načinom života zbog čega je jednom prilikom pretukao na javnom mestu – govori za Republiku izvor blizak porodici Ahmić.

Zatim izvor nastavlja dalje:

– Tad ona nije bila toliko poznata, ali se to prepričavalo.

– Da nije toliko bliska više sa bratom, koji trenutno nosi nanogicu i živi u Sarajevu, govori podatak da se ni njihova deca nisu nikad upoznala.

– Ajlinova supruga, pevacica Slađana Mandić, ne želi da zna za njegovu sestru, niti za malu Noru, te na društvenim mrežama ne postoji nijedna zajednička fotografija njihovih porodica – završava izvor.

Previous article“DŽABE JE SVE GRADILA – DOŠLA JE KAO LJUBAVNICA”: Funjarsko ponašanje – Miljana Kulić ne staje sa uništavanjem Stanije…
Next article“KORISTI DETE DA DOĐE DO CILJA”: Uživo u programu svađa koja skida sve maske – Voditeljka šokirana… (VIDEO)