Home Zanimljivosti STANIJU ZADESILA VEST VEZANA ZA ASMINA: Poteći će joj suze kada bude...

STANIJU ZADESILA VEST VEZANA ZA ASMINA: Poteći će joj suze kada bude čula i ugledala prizor…

8644
0
Stanija Dobrojevic,
Stanija Dobrojevic,

Verujemo da će je to izmestiti iz korena…

Već nedeljama unazad komentariše se skandalozni odnosi Aneli Ahmić, Stanija Dobrojević i Asmin Durdžić.

Cela drama nastala je na ulasku u “Elitu” kad je Aneli otkrila da ju je muž prevario sa Stanijom i zbog nje otišao u Ameriku, gde ju je verio.

Otkako je počeo celi haos mnoge stvari iznesene su na društvenim mrežama i medijima.

Pratioci rijalitija koji proučavaju svaki potez, i dalje ne mogu da dođu do zaključka ko od njih troje laže, a ko govori istinu.

Asmin je objavio novu šokantnu fotografiju, gde je uslikao tetovažu na svojoj ruci i uz tu javnosti uputio šok poruku koja je začudila mnoge i bacila u razmišljanje.

Naime, on na svojoj ruci ima istetoviral lik žene, koji nosi masku, a nakon njegovog oglašavanja mnogi smatraju da je on još pre nekoliko godina uradio lik Stanije Dobrojević, dok se još nisu ni poznavali.

– Obratite pažnju na moju tetovažu koja je četiri godine stara i pogledajte slike od Stanije četiri godine unazad, pa pitajte Aneli ko je žena na mojoj tetovaži, pa saznajte zašto je toliko mrzi – napisao je Asmin uz fotografiju koju je podelio na Instagram profilu.

Asminovo oglašavanje nije najjasnije i da li je hteo da otkrije da je uradio Stanijin lik još pre nekoliko godina ili je u pitanju neka druga žena.

Previous articleALARMANTNO STANJE: Miljana Kulić odlučila da pobegne iz rijalitija – Došla do tačke pucanja… (VIDEO)
Next articleSMEH DO SUZA ČUJE SE KROZ IMANJE ZADRUGE: Janjuš zapomagao – Završio na podu… (VIDEO)