Home Zanimljivosti ANA ĆURČIĆ ZAPOČELA OBRAČUN SA PRODUKCIJOM: Žestoko udarila na voditelje – “Darko...

ANA ĆURČIĆ ZAPOČELA OBRAČUN SA PRODUKCIJOM: Žestoko udarila na voditelje – “Darko zašto lažeš…”

479
0
Ana Curcic, Darko Tanasijevic, Ivana Sopic,
Ana Curcic, Darko Tanasijevic, Ivana Sopic,

Ćurčićeva je juče otkazala gostovanje u emisiji, a onda je usledilo objavljivanje prepiski sa voditeljima “Elite”…

Pre par dana od strane produkcije “Elite” najavljeno je gostovanje Ane Ćurčić u studiju u Šimanovcima, kod Dušice Jakovljević. Ipak, drugoplasirana učesnica “Zadruge 6” odlučila je da se ne pojavi u emisiji, ali nije želela da otkrije razlog takve odluke.

U želji da saznaju nešto više, Anu su kontaktirale redakcije domaćih medija, a ona je kratko poručila:

– Stojim iza ovoga što sam napisala. Ne gostujem na Pinku, niti ću ikada više. Neću se više oglašavati povodom toga što sam tema u “Eliti”, a tema sam i te kako, ništa me ne zanima. Ne sviđa mi se to što mi se radi, i trenutno sam u teškoj ekspanziji medijskog linča. Molim vas, razumite me, hvala – rekla je Ćurčićeva.

Ovim povodom za domaće medije se oglasila i Dušica Jakovljević, koja je trebalo da ugosti Anu u emisiji, a voditeljka je kratko i jasno prokomentarisala da je u njenu emisiju svako ko želi da dođe, dobrodošao.

– Nemam komentar, ja sam voditeljka. Tako da ko došao dobrodošao – rekla je ona.

Ipak, Ćurčićeva se tokom emisije, u kojoj nije želela da se pojavi i javno govori svoju stranu priče, oglasila na svom Instagramu optužujući voditelje “Elite” Darka Tanasijevića i Ivanu Šopić, a potom je prepiske i objavila:

– Što lažeš Darko? Da nisam smela, što radite ovo? Odbila sam jer NEĆU, a to ste i hteli. Da uđem znači??? Na moju grbaču sve opet, no no – pokazala je Ana poruke koje je slala Darku, međutim, odgovora nije bilo.

Instagram,
Instagram,

Odmah potom je objavila i poruke koje je razmenila sa Ivanom Šopić:

– Ivana zdravo, Ana je. Čemu potreba da kažeš da se neki čovek čuje sa mojom ćerkom kad je to laž? I to teška laž i optužba. Zašto? Kad znaš da nije tako. Lep pozdrav, Ana – napisala je Ćurčićeva, a Ivana joj je odgovorila.

– Ćao Ana, imamo prepiske u posedu gde to piše, ne bih ništa izmislila naravno – poručila je Šopićka.

Instagram,
Instagram,

– Nije to prepiska, već skrinšot koji je poslala Milena jednoj osobi da priča sa mojom ćerkom. A ne da se on čuje sa njom. Na stranu sve, ali dete, opet zaista nema smisla. Milena je poslala da ona priča tog trenutka sa mojom ćerkom – odgovorila je Ana.

Instagram,
Instagram,