Home Zanimljivosti “BIO JE SA ANOM ĆURČIĆ”: Nema više foliranja – Otkrivena još jedna...

“BIO JE SA ANOM ĆURČIĆ”: Nema više foliranja – Otkrivena još jedna tajna koju je želela da sakrije…

362
0
Nikola Lakić,
Nikola Lakić,

Klupko se odmotava…

Bivši zadrugar i petoplasirani superfinalista “Zadruge 6” Ivan Marinković otkrio je da mu se Nikola Lakić, aktuelni učesnik “Elite”, poverio kao prijatelju da je bio intiman sa Anom Ćurčić.

O celokupnom upoznavanju sa Anom, Lakić je govorio tokom svog boravka u “Eliti”, između ostalog ističući da ju je upoznao u kazinu.

Ovim povodom novinari su stupili u kontakt sa Ivanom, koji je žestoko zamerio Nikoli ponašanje i reči koje izriče za crnim stolom.

– Video sam, on dečko nije normalan, izgubio je kompas. Ja sam trebao da mu budem podrška u “Eliti”, a ispašće da mi se opasno zamerio! Mnogo se prok**čio i sad gazi i preko svojih prijatelja.

– Ne dao mu Bog da ja počnem još mnogo toga da pričam. Dečko treba da shvati da mu se napolju svi smeju, a on tripuje da je unutra zanimljivo to što priča vezano za Anu – istakao je Ivan, te je dodao:

– Čovek mi je doslovce rekao da je bio intiman sa njom, ali da ne bi da se njegovo ime spominje, što sam do nekog trenutka i ispoštovao.

– Ali, kada je počeo da okreće priču, i još da lupetara gluposti…

– E, pa druže, shvati da sam ja i za tebe i za mnoge doktor za rijaliti, a najmanje sam u istom lažov – zaključio je Marinković za medije.

Previous articlePOZITIVAN TEST NA TRUDNOĆU PRONAĐEN KOD TAKIJA: Odmah sve priznao – Jedva čekam da budem deda… (VIDEO)
Next articleTRUDNA ALEKSANDRA ĆE BITI NAJPONOSNIJA: Iz Crikvenice stižu najlepši kadrovi – Tata Filipe Care svaka ti čast…