Home Zanimljivosti KAČAVENDA DIREKTNO ANI ĆURČIĆ – IMA SPREMNE PREPISKE: “Nema ona herca za...

KAČAVENDA DIREKTNO ANI ĆURČIĆ – IMA SPREMNE PREPISKE: “Nema ona herca za ovo” – Sve otvoreno rekla… (VIDEO)

221
0
Milena Kacavenda,
Milena Kacavenda,

Sve je rekla otvoreno…

U toku emisije “Pitanja novinara”, pripadnici sedme sile su sa učesnicima rijalitija “Elita” popričali o najaktuelnijim dešavanjima u Beloj kući.

Na red je došao Marko Đedović, koga je voditelj Darko Tanasijević upitao da da svoj komentar o odnosu izneđu Milene Kačavende i Nikole Lakića.

– Ja sam u dobrim odnosima sa oboje i nisam nešto previše zaključio iz njihove rasprave jer ništa preterano nisu ni rekli. Nikola je sinoć ustao i odjednom rekao šta misli samo ne znam što vremenom nije iznosio nego je čekao da sve skupi. Sem rijaliti fraza ništa nisam čio iz ove rasprave i nije mi inspirativna. Ni jedno ni drugo mi nisu u pravu. Vratiću se na Anu Ćurčić i to mi je interesantnije od same rasprave, pogotovo vezano za Ivana Marinkovića i te prepiske – rekao je Marko.

– Ja živim sa ovim ljudima i moram prokomentarisati – rekao je Lakić.

– Malo mi usiljeno deluje ova rasprava jer ja kad se svađam ja i vređam ali oni možda nisu taj tip i deluje mi fejk – rekao je Marko.

– Ana ne sme da dođe u Elitu da demantuje kumu jer je prvo prihvatila poziv da dođe a potom je iz sebi znanih razloga odustala – rekao je Darko.

– Ja i kada nisam bio ovde ono što ja pričam napolju je bilo zanimljivije nego oni ovde. Ja za šta god da sam rekao da imam nešto uvek sam to obelodanio. Jasno mi je kao dan zašto nije došla jer nije smela da sedne preko puta nekoga ko sve zna. Nije isto kada neko najavi nešto i kada trebaju da se stisnu mu*a i sedne naspram Milene Kačavende i mene. Ono što sam ja izneo ima veću težinu jer ja imam dokaze i ako ikada pristane da dođe zamolio bih da mi se odštampaju svi dokazi. Ona se usr**a sto posto jer ne možeš demantovati nešto za šta postoji materijalni dokaz. Možda je bilo i otvaranje nekog kazina pa nije došla. A šta da dođe, da priča da nije ismevala žrtve nasilja? Ja bih voleo da ona dođe ovde i ništa mi slađe ne bi bilo ali bi prošla kao Stanija koja je pop**ano izašla. Se*e mi se od tih tužnih priča – rekao je Đedović.

– Očekivano je što nije došla jer ona sa mnom nikakvu šansu nema. Nema ona herca za ovo a definitivno bi došlo i do nekog loma – rekla je Milena.

Detaljnije pogledajte na video kllipu u nastavku:

Previous articleOGLASILA SE MILICA VESELINOVIĆ NAKON IZLASKA IZ ZADRUGE: Zbog Mensura bljuje vatru – “Duše nemam…”
Next articleUHVAĆENA U ZAGRLJAJU BIVŠEG ZADRUGARA: Milica nije došla zbog Mensura u Zadrugu – Pogledajte o čemu je reč…