Home Zanimljivosti MILICA VESELINOVIĆ UŠLA U ZADRUGU: Spremila opasnu taktiku – Mensur će grebati...

MILICA VESELINOVIĆ UŠLA U ZADRUGU: Spremila opasnu taktiku – Mensur će grebati na kapiju… (VIDEO)

647
0
Milica Veselinovic,
Milica Veselinovic,

Spremna za rijaliti i rat sa bivšim dečkom…

Bivša zadrugarka Milica Veselinović je najavljena kao specijalni gost u emisiji “Pitanja novinara”.

Ona je razgovarala sa voditeljkom Dušicom Jakovljević i okupljenim medijima.

Milica je govorila o Mensuru Ajdarpašiću, pa priznala kako bi se ponašala kad bi postala deo rijalitija “Elita”.

– To je više od prijateljstva bilo. Mensur da je hteo nešto, mislim on je rekao da je zauzet emotivno, ali da je prošao neki period desilo bi se nešto. Teodora da je njegov tip, njegove devojke, pa i nismo baš slične. On je jedna osoba napolju, a druga unutra, tako da on nema tip. Ja znam da je on bio sa tom devojkom dok sam bila u rijalitiju, a kad sam izašla za 10 dana se okončala veza. Ja ne znam zašto, niti me zanima. On možda čeka tu devoku, ako je to ta. On je bio sa njom, pa je ušao…

– Možda očekuje nju, od mene nema ništa i od te priče. Sve i da se ja pojavim sad, sve i da uđem hipotetički Mensura neću da gledam, gledaću ga kao i sve ostale i isto ću da ga komentarišem kao i ostale. to je trajalo, ali ja sam otišla svojim putem – govorila je Milica.

Mnogi su shvatili da je Milica ovom rečenicom najavila svoj ulazak u Elitu i odmah otkrila kako će se ponašati prema svom bivšem dečku Mensuru.

– Sad da uđem izabrala bih top pesmu, sa svima se pozdravila. Naša komunikacija bi bila samo za crnim stolom, moja reč protiv njegove – rekla je bivša zadrugarka.

Detaljnije u prilogu ispod:

Previous articleOTKRIO ISTINU O NJIHOVOM ODNOSU: Osman odgovorio na Miličine optužbe – Raskrinkao tajne šifrovane poruke…
Next articlePALE MASKE: Mensurove sve laži isplivale na videlo – Milici sve vreme pisao i viđali se…