Home Zanimljivosti “OČEKIVALA SAM DA ĆU BITI U PROBLEMU – ZALJUBILA SAM SE”: Stanija...

“OČEKIVALA SAM DA ĆU BITI U PROBLEMU – ZALJUBILA SAM SE”: Stanija javno o odnosu sa bogatim čovekom…

798
0
Stanija Dobrojevic,
Stanija Dobrojevic,

Ni sad joj nije svejedno…

Stanija Dobrojević već nedeljama unazad je u centru medijskih dešavanja zbog kontroverzne veze sa Asminom Durdžićem, bivšim partnerom Aneli Ahmić.

Stanija je u emisiji na ružičastoj televiziji pokušala da objasni šta se sve tu izdešavalo i kakav je trenutno njen ljubavni status.

– Ja sam se zaljubila… uživala sa dečkom u Majamiju, verili se…najavili venčanje. Bila sam na sedmom nebu. Došla sam u Srbiju i na televiziji videla ženu koja je rekla: ”Stanija mi je otela muža i oca mog deteta”.

– Javnost već zna šta se dešavalo, ne bih mnogo da širim priču, ali sam odlučila da se sklonim i otputovala sam iz zemlje – započela je priču Stanija.

– Očekivala sam da ću biti u problemu, ali puštala sam da se situacija sama od sebe odvija. Prošlo je mesec dana, nismo se videli, ali smo imali kontakt telefonom. Htela sam da mu pružim još jednu priliku i porazgovaramo!

– On je sve uradio da meni dokaže da ne postoji papir tog venčanja, da to što ona priča nije istina. Ja sam u jednom momentu zaista verovala toj ženi i mislila da je on prevarant – dodala je ona.

– Iako mi je dokazao, ja sam sumnjičava. Sada idemo polako… Ne znam da li će svadbe biti, ali i to ne znači ništa. Najlakše je udati se ili oženiti. Hoću da prođe neko vreme pa ćemo videti šta će se desiti – zaključila je Stanija.

Preostaje nam jedino da pratim dešavanja ubuduće, i vidimo kako će se Stanijin odnos sa verenikom Asminom razvijati.