Home Zanimljivosti “VOLELA BIH DA ZAJEDNO IZAĐEMO ODAVDE”: Aneli nikad iskrenije o Janjušu –...

“VOLELA BIH DA ZAJEDNO IZAĐEMO ODAVDE”: Aneli nikad iskrenije o Janjušu – Prognoziran datum svadbe… (VIDEO)

257
0
Marko Janjusevic Janjus, Aneli Ahmic,
Marko Janjusevic Janjus, Aneli Ahmic,

Iskreno o njihovom odnosu…

U toku emisije “Pitanja novinara”, Dušica Jakovilević zajedno sa ostalim novinarskim timom popričala je sa učesnicima rijalitija “Elita” o aktuelnim događajima koji su se dešavali u Beloj kući.

Voditelj Darko Tanasijević porazgovarao je sa Lepim Mićom o odnosu između Marka Janjuševića Janjuša i Aneli Ahmić.

– Njihov odnos se menja kao vreme ali su uvek zajedno. Stalno utvrđuju novo gradivo o onome što je najbolje za njih dvoje. Meni je Aneli priznala da je osetila da joj se kod njega sviđa sve i da je to znak da se zaljubila. On stoji na distanci da ne želi taj odnos iako su već jako prisni i ako ovako nastave ući će u vezu. Provođenje vreme sa njom je znak da zna gde vreba opasnost.

– Ona je rešila da bude sa njim, a Janjuš još kontroliše tu igru ali vreme je pokazatelj za sve u životu a njihove emocije će samo rasti. Da se oni jedno drugome ne sviđaju mogli bi i da se grle i da spavaju u istom krevetu ali ovo je druga priča. Ona se od sinoć preporodila i videla da je neki ljudi ne mrze tako da je sada njoj mnogo lakše. Ja sam je posavetovao samo da govori iskreno, a Janjuš je dao obećanje spolja da neće imati odnose. Ona kaže danas kako nju on oraspoloži – rekao je Mića.

– Ovo je moj najbolji odnos koji sam imao u kući što se tiče muško ženskih odnosa. Onu katastrofu koju sam ja ovde doživljavao mi je najveći blam i sve dok toga nema mi možemo da provodimo vreme – rekao je Janjuš.

– Ove će ili preći u nešto više ili će se skroz ugasiti. Ja bih volela najviše da ovo ostane ovako i da mi zajedno izađemo odavde. On od mene traži da zaledim emocije i zbog toga bežim od njega. Kako je krenulo mislim da ćemo ostati samo neki prijatelji – rekla je Aneli.

– Ja sam im prognozirala svadbu 14. avgusta. Možda čak i te famozne noći za Novu godinu pasti prvi poljubac – rekla je Snežana, koja im je čak i odredila datum.

Detaljnije pogledajte na video klipu u nastavku: