Home Zanimljivosti “ILI JE PLJUJEŠ ILI PODRŽAVAŠ – TELEĆA GLAVO”: Anelin bivši udario na...

“ILI JE PLJUJEŠ ILI PODRŽAVAŠ – TELEĆA GLAVO”: Anelin bivši udario na Zoricu Marković – Haos na mrežama…

4641
0
Asmin Durdzic, Zorica Markovic,
Asmin Durdzic, Zorica Markovic,

Osuo rafalnu paljbu…

Pevačica i bivša zadrugarka, Zorica Marković nedavno je komentarisala suočavanje Aneli Ahmić i Stanije Dobrojević.

Tom prilikom je pomenula i Asmina Durdžića, koji se žestoko iznervirao:

– Ja sam mislila da je Stanija pametnija, makar se do sada tako predstavljala kroz naše zajedničko učešće – počela je Zorica, pa nastavila:

– Mislim da joj ovo nije trebalo, ispala je glupa, glupa, ne znam šta je to ženi trebalo, ipak je ona Stanija Dobrojević. Njoj je uvek bila bitna ekranizacija, okej sve drugo, ali u ovom slučaju je trebala da ćuti, da sve stvari stavi sa strane. To je moje mišljenje, trebala je da ćuti i sve posmatra sa strane i iskulira i da pusti da svako pokaže kakav je. Mislim da se zaletela, ispala je mnogo glupa, ružno je, nije njoj trebalo to – rekla je Zorica i dodala:

– To svi mi nešto sada gledamo, slušamo i prihvatamo i ne prihvatamo šta nam serviraju. To je toliko zakukuljeno i zamumuljeno, Dubrovnici, Amerika…Problem je što se žene tog tipa zalete za neke materijalne stvari. Možda čovek ima neki novac, mi to ne znamo…To je najružnije od svega, baš onako čist idiotizam. Hajde da nemaju dete, pa koga briga, mislim i da nemaju nije lepo. Ona prkosi, ustvari je jako mizerno i jadno, kakav god da je odnos i kakva god da je istina to dvoje ljudi koji imaju dete i najgore od svega kao: “Ja sam velika Stanija, ti si ušla preko mene” i maše onim prstenom. Moje mišljenje je tako, ja sam imala tu vrstu prevare, malo se okupala u Dunavu, osetila najlepšu vodu…Ipak je to milionski auditorijum, ja se sećam “Farme” i svega, nije ona gadljiva na takve muškarce. Došla je tu da se opere, kasno! Ona je znala pokazati da je pametna u nekim stvarima kroz rijaliti, privatno je ne poznajem. Nije ona toliko ni inteligentna, nego i naprotiv. Pa više i te muškarce, Marković, ovaj, onaj. Mislim, to je moje mišljenje, pa kom opanci kom obojci – istakla je ona za “Pink.rs”.

Asmin se pevačici obratio putem storija na društvenoj mreži Instagram:

– Imamo i teleću glavu za večeras, nju i nisam nešto hteo da komentarišem, pošto me strah da joj srce rikne, a i čuo sam da već piški u pelene. Ali pošto vidim da je bakica napaljena i vlažna za medijskom pažnjom, moraću! – krenuo je Asmin, pa nastavio:

– Evo oglasila se i teleća glava, prvo kaže veruje Staniji da nije znala i dala podršku, a sad menja ploču i pljuje Staniju kako je glupa i kako se pere… Pa dogovori se, teleća glavo, ili je pljuješ ili je podržavaš. Stvarno ne znam da li si prirodno toliko glupa ili je to do tvojih godina? Nažalost, ne mogu da te označim, pravila Instagrama ne dozvoljavaju da se osobe preko 86 godina označe – dodao je on.