Home Zanimljivosti TRUDNA ALEKSANDRA OSTAJE BEZ KROVA NAD GLAVOM: “Nema novca da kupi stan...

TRUDNA ALEKSANDRA OSTAJE BEZ KROVA NAD GLAVOM: “Nema novca da kupi stan sebi i detetu…”

654
0
Aleksandra Nikolic,
Aleksandra Nikolic,

Neočekivana situacija…

Pobednica rijalitija “Zadruga 6” Aleksandra Nikolić je nakon pomirenja sa bivšim verenikom Filipom Carem ponovo doživela mir u životu.

Rijaliti učesnica je u blagoslovenom stanju i kako je izjavila planira da dalje svoj život nastavi mirnim putem.

Njene planove je navodno razrušila vest o tome da hitno mora da se iseli iz stana gde treutno živi kao podstanar.

O svemu se oglasila njena drugarica:

– Aleksandra živi kao podstanar, ali valjda ti ljudi čiji je stan žele da ga prodaju, tako da će uskoro morati da izađe iz njega. Taj stan je povoljno plaćala, ali sada ne može da nađe ništa po normalnoj ceni. Zabrinuta je kako će sve sama izgurati, treba da se seli, trudna je. Nema novca da kupi stan sebi i detetu, a i kirije su preskupe. Sada ništa ne može ni da radi, jer je u drugom stanju, a i kad se porodi biće sama sa detetom i opet neće moći da radi.

– Njoj zaista treba pomoć, ali Aleks ne kuka, ne žali se nikome, navikla je da se bori, ceo život se sama bori, sve je sebi obezbedila, n isu je roditelji gurali, ali trenutno teško živi. Na kakav god način da se snalazila, nije očekivala milostinju od bilo koga, sposobnma je, ali trenutno ne može da radi. Uzme ona i sada neke pare sponzorstva i reklama sa Instagrama, ali to nisu sigurni prihodi – kaže drugarica za Svet i dodaje:

– Njena majka ima stan u krnjači, ali Aleksandra ne može da zamisli da živi sa njom, želi da sa bebom ima svoj mir. Ona će svoju majku svakako da izdržava, tako da joj je to još dodatni teret, sad svi zavise od nje. Aleks posebno ne želi da bude u tom stanu, jer ga je kupio njen otac za koga je ne vežu lepe uspomene. Nemaju nikakvu komunikaciju, pričala je ona i javno kako je otac mučio, prebijao, kako je silovao njenu majku pred njenim očima, kada je imala petnaestak godina – nastavio je izvor.

– Najviše je boli što će po svemu sudeći i njena ćerka odrastati bez oca, baš kao što je i ona, sama je kriva za taj izvor. Cara ne zanima kako će ona sve to izgurati, on samo za medije glumi brižnog čoveka, koji obećava sve i svašta, ali njega čovek ne može da se osloni. Aleksandra i ne želi da zavisi od njega, niti ima neku pomoć sa te strane – završio je izvor.