Home Zanimljivosti BEBICA SUMNJA DA MU JE BAČENA CRNA MAGIJA: Nesuđeni zet Kulića ih...

BEBICA SUMNJA DA MU JE BAČENA CRNA MAGIJA: Nesuđeni zet Kulića ih optužio da su ga zaposele…

245
0
Miljana Kulic, Nenad Macanovic, Ivana Sopic,
Miljana Kulic, Nenad Macanovic, Ivana Sopic,

Rat ne jenjava…

Nenad Macanović Bebica je nedavno izrazio sumnju da se porodica Kulić bavi crnom magijom i da su bacili kletvu na momka Tijane Kulić, koji je u*io čoveka i završio u zatvoru.

Sada se o ovome pričalo u emisiji “Pretres nedelje”.

Temu je pokrenula Miljana Kulić:

– Matora je rekla da si joj pričao kako se moji roditelji bave crnom magijom. Reci sad gde smo bili – poručila je Kulićeva.

– Ne znam šta si radila kod te žene. Tvoja sestra i ti ste ulazile unutra. Tvoju majku sam svuda vozikao. Neki moji prijatelji su želeli da idu da vide da li imaju neke magije, a čovek me je pitao da li imam neku plavu jaknu, prilikom čega je rekao da ako imam nešto unutar nje, da to spalim.

– Kad sam otvorio neki džep, unutra su bile neke mrvice zamotane. Zna se da je momak tvoje sestre završio u zatvoru, a zbog čega se to desilo?! – kazao je Bebica.

– Ovo su sve patološke laži, da se razumemo. Kako je ovo laž, tako i njegova tvrdnja da sam bila intimna sa četvoricom.

– Napolju postoji klip gde mi je povučena posteljina s mene, a to je momenat kada smo bili kod Ivice, a to veče sam spavala sa Zolom. Verovatno je on to poslao Đedoviću ili nekom trećem – kazala je Miljana.

Previous article“SNIMAK KOJI IMA SVE ĆE UZDRMATI”: Osvanule šokantne informacije – Aneli jedva čeka ulazak Maje Marinković…
Next articleMARKO ĐEDOVIĆ IZGUBIO TUŽBU PROTIV KULIĆA: Marija se odmah oglasila i sve javno iznela…