Home Zanimljivosti “IĆI ĆU NA VEŠTAČENJE GLASOVA”: Kačavenda jako burno reagovala nakon šokantnih informacija…...

“IĆI ĆU NA VEŠTAČENJE GLASOVA”: Kačavenda jako burno reagovala nakon šokantnih informacija… (VIDEO)

258
0
Milena Kacavenda,
Milena Kacavenda,

Zagrmela u “Eliti”…

Učesnica “Elite”, Milena Kačavenda je ponovo progovorila o novcu koji je navodno primala od fanova Ane Ćurčić.

– Milena, Ana je okačila prepiske gde se vidi da si ti primala pare od fanova, da li je to istina? – upitala je Ivana, nakon čega je Milena odmah reagovala i odgovorila joj:

– Apsolutno ne znam o čemu se radi, tako nešto ne postoji da ja znam, postoje dokazi crno na belo što se tiče novca. Ne postoji u životu, mogu da pričaju šta hoće, znate i sami mora biti pay pal, mora biti neki devizni račun, jedna jedina situacija, to je komedija. Mene to ne tangira, ja sam tu čista kao suza, čime će se ona služiti, meni je to smešna priča. Ta jedna grupa koja me je zamolila da je ne pominjem, to je grupa koja je jako dobro poznata, ja sam zvanično dobila sve od njih, oni su Anu tužili. Stoje fotografije pa to poslato, a Ana je rekla da nema tih fotografija. Ako su to neke hiljade, moraće da priča o tome, 21. vek je nije 14. vek, sve i da postoje ljudi koji su dali keš, mora da ima neka prepiska, mora nešto – rekla je Milena.

– U pitanju su glasovne poruke sa odgovorima koliko je poslato novca – rekla je Ivana.

– Ja čekam kraj, pa kad izađem njom ću se baviti do kraja, ići ću na veštačenje glasova, svega. Ja nigde ne žurim – rekla je Milena.

– Je l’ vam čudno da se ovo demantuje u odnosu na sve drugo – upitala je Ivana.

– Ima uplatnica gde je Anđela uplatila za njenu fejk slavu. To kad imaš dokaz da nije istina ti bi objavila – rekao je Đedović.

– Ana je najavila gostovanje i nije se pojavila – rekla je Ivana.

– Bio je jedan gospodin koji živi u Nemačkoj, on je meni pisao da pošalje neki novac 200e, npr, prebacila sam ih na te žene iz lavica. Taj čovek je ozbiljan fan, ja sam ga izuzetno poštovala, jer mi je bio bitan, a ona je u trenutku navela da je on poslao 300e i taj čovek se javio direktno u Narod pita, i rekao da je meni pisao ali nikada meni nije poslao – rekla je Milena.

– Što se tiče njenog dolaska, ja sam od trenutka njenog izlaska, dobijala pretnje, govorila je da mene ova kuća ne podnosi, da postoje razlozi da joj neće biti isplaćeni honorari. Kada je Pink objavio da ja ulazim, ona me je pozvala da mi kaže sad ćeš da vidiš šta sam ja prošla. Mislim da je ovo bila njena klasična igra, da nagruva pa da se ne pojavi, misli da je bitna. Ona jedino za šta može da se hvata kad sam ja u pitanju može da kaže ti si mene izdla iznela si prljav veš, nisam jad ošla nju da blatim iznela sam samo 10 posto. Pričala sam konkretno o stvarima gde sam ja naje*ala, sto puta sam ovde pomislila i shvatila da se nisam zaje*ala što nisam ušla ovde. Ja bez blama mogu da se šetam beogradskim ulicima, a ona od blama ne sme. Ja nemam šta s njom više da pričam, ne znam da li bi je šutnula u du*e i gurnula u jezero, ne znam šta bih uradila. Ovo je kandirano višnjicu na tortu stavila, trebalo je da ćuti i da vozi svoj život – rekla je Milena.

– Do mog ulaska ovde, i boravka ima već 4 meseca, ona je mogla da odmiže do VTK i da me prijavi. Ukoliko do tako nečega dođe ja bih otišla rado, mene da je neko tako izradio i slično, ja bih te juče prijavila u policiju. U tim stvarima se ne slažem, šta će mi policija da rešava – rekla je Milena.

– Ona je jako dobar blefer, ja nju poznajem kao sebe. Gledala sam je kad je bila u “Narod pita”, ona je i napolju bila kontradiktorna. Što bi rekao Đedović ja stvarno ne znam da l’ nju iko sluša – rekla je Milena.

Detaljnije pogledajte u videu:

Previous article“Đ*BRE POKVARENO – IMAM PORUKE KOJE JE SLALA PRODUKCIJI”: Marija Kulić besni na Kačavendu – Podržala Anu Ćurčić…
Next articleTRUDNOJ ALEKSANDRI NEĆE BITI DOBRO KAD OVO ČUJE: Maja uništila Filipa Cara – “Pisao mi je dok sam bila u Parizu…” (VIDEO)